«Έσπασε» όλα τα ρεκόρ η 28η Agrotica!

thessaloniki deth agrotica agrotika agrotes ekthesu deth

Είχε τεράστια απήχηση στο κοινό

Είχε τεράστια απήχηση στο κοινό

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση στην πρόσκληση της 28ης Agrotica της ΔΕΘ-Helexpo, με σκοπό να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στην αγροτική τεχνολογία και -μέσα από εκδηλώσεις και επιστημονικά συνέδρια- για τα θέματα που απασχολούν τη γεωργία, καθώς, περισσότερα από 160.000 επισκέπτες βρέθηκαν στη ΔΕΘ.

Δείτε ακόμη: Το μεγαλύτερο τρακτέρ που αγόρασαν Ελληνες αγρότες.

Ο αριθμός, μάλιστα, των 161.775 επισκεπτών που πέρασαν τις πύλες του διεθνούς εκθεσιακού κέντρου Θεσσαλονίκης, το τετραήμερο που διήρκεσε η 28η Agrotica, αποτελεί ρεκόρ επισκεψιμότητας.

Κι αυτό, καθώς σημειώθηκε αύξηση 12,53% σε σχέση με τους 143.754 επισκέπτες της διοργάνωσης του 2018- που έρχεται να προστεθεί σε άλλα δύο πρωτεία της φετινής διοργάνωσης, τον αριθμό των εκθετών, που ανήλθαν σε 2.077 και τη συνολική έκταση που κατέλαβαν οι εκθεσιακοί χώροι, στα 41.000 τ.μ.

Διαβάστε επίσης
28η Οκτωβρίου χωρίς παρελάσεις - Καταθέτει στεφάνι η ΠτΔ, πτήσεις πολεμικών αεροσκαφών στην Θεσσαλονίκη

Η 28η Agrotica διοργανώθηκε υπό την αιγίδα των υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης). Τα επόμενα «ραντεβού» της ΔΕΘ-Helexpo με τον αγροτικό κόσμο είναι στη Zootechnia από τις 4 έως τις 7 Φεβρουαρίου του 2021, στη Θεσσαλονίκη και στην Agrothessaly, από τις 4 έως τις 7 Μαρτίου του ίδιου έτους, στη Λάρισα.