Γεννήθηκε το πρώτο λαχανί κουτάβι!

Και το όνομα αυτού Χαλκ

H Τζίπσι, ένα λευκό τσοπανόσοσκυλο, γέννησε οκτώ κουτάβια την προηγούμενη Παρασκευή. Η γέννα κράτησε τρεις ώρες, όλα πήγαιναν καλά μέχρι τη στιγμή που «εμφανίστηκε» το τέταρτο κουτάβι με… λαχανί χρώμα.

Το περιστατικό συνέβη στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ και λόγω του ιδιαίτερου χρώματος, η Σάνα Στείμι, ιδιοκτήτρια της Τζίπσιλ, αποφάσισε να ονομάσει το κουτάβι Χαλκ, από τον ήρωα της Marvel.

«Πανικοβλήθηκα αν και ήταν υγειέστατο», δήλωσε χαρακτηριστικά η Στείμι.

Σύμφωνα με την Σουζάν Τσιαντσιούλι, διευθύντρια του Νοσοκομείου Ζώων της Τζουναλούσκα, ο Χαλκ, απέκτησε αυτό το λαχανί χρώμα, από τα στομαχικά υγρά της Τζίπσι, που κάλυψαν το τρίχωμα του, σύμφωνα με το Associated Press. 

Όπως δήλωσε η Τσιαντσιούλι, με την πάροδο του χρόνου και με την φροντίδα της μητέρας του, ο Χαλκ θα αρχίσει να παίρνει το κανονικό, λευκό του χρώμα. «Τώρα, μία εβδομάδα μετά, το λαχανί του χρώμα έχει μετατραπεί σε έντονο κίτρινο, με μία ελαφρά πράσινη απόχρωση», δήλωσε η Στείμι, την Πέμπτη.

Ο Χαλκ ζύγιζε 442 γραμμάρια όταν γεννήθηκε και μέσα σε μία εβδομάδα έχει διπλασιάσει το βάρος του. Σχετικά με το ενδιαφέρον που έχει επιδείξει ο κόσμος, προκειμένου να τον υιοθετήσει, η Σάνα Στέιμι σχολίασε πως «είναι απίστευτο πόσοι έχουν ενδιαφερθεί». Επισήμανε πάντως πως δεν σκοπεύει να κρατήσει τα κουτάβια, παρά μόνο αν δεν καταφέρει να τους βρει το κατάλληλο σπίτι.

Πηγή: cnn.gr