Γιώργος Λιάγκας για τραγωδία στα Τέμπη: «Ντρέπομαι, δεν θα ξανασχοληθώ με το θέμα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιώργος Λιάγκας τραγωδία Τέμπη

Ανακοίνωσε την αποχή του από ειδήσεις της σύγκρουσης ο δημοσιογράφος

Μια ανακοίνωση σχετικά με τις ειδήσεις για την τραγωδία στα Τέμπη έκανε σήμερα (8/3) στην έναρξη του “Πρωινού” ο Γιώργος Λιάγκας.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λάγκας αποκάλυψε πως σήμερα θα είναι η τελευταία φορά που θα ασχοληθεί εκτενώς με το θέμα των Τεμπών.

«Με έχετε δει αυτές τις μέρες εκνευρισμένο, τσαντισμένο. Παρακολουθούσα χθες τα όσα γίνονται στα social media και στα κανάλια. Αισθάνομαι αηδιασμένος από τη μία και άδειος και κενός από την άλλη. Αποφάσισα χθες το βράδυ να σταματήσω να ασχολούμαι με το θέμα των Τεμπών. Ότι ήταν να πω, το είπα. Δημοσιογραφικά κράτησα ίσες αποστάσεις, όφειλα να κάνω αυτό που έπρεπε να κάνω.

Όταν είδα ότι τις τελευταίες ώρες η μπάλα έχει χαθεί και ως συνήθως πάει αλλού, σήμερα θα είναι η τελευταία μέρα που θα ασχοληθούμε. Δεν αξίζει πια άλλο. Αντί να ασχολούμαστε με την ουσία, τις ευθύνες, βλέπω ότι εδώ και μερικές ώρες η μπάλα έχει πάει σε άλλο γήπεδο και αυτό που αφορά πια είναι τι λέει ο Κανάκης για τον Πορτοσάλτε, τι λέει ο Πορτοσάλτε για τον Κανάκη, τι λένε για τον Γεωργιάδη, τι λέει ο Μουτσινάς.

Εγώ δεν θα βγω να κρίνω τη γνώμη κανενός. Καλά κάνει και ο Πορτοσάλτε και ο Μουτσινάς και ο Κανάκης και όλοι κι έχουν γνώμη. Αλλά το παιχνίδι πια πάει αλλού. Αυτό με θλίβει, με αδειάζει. Αρχίσαμε πάλι να σφαζόμαστε μεταξύ μας και βγάζουμε απωθημένα βρίζοντας ο ένας τον άλλον, δεν προσφέρουμε τίποτα.

Διαβάστε επίσης  Τραγωδία στα Τέμπη: Στον ανακριτή οι Ιταλοί εμπειρογνώμονες

Είμαι αηδιασμένος. Πήρα μια απόφαση μόνος μου, να μην ασχοληθώ ξανά με το θέμα. Σήμερα θα είναι η τελευταία μέρα, αλήθεια σας λέω. Ότι ήταν να πω, το είπα. Δεν έχει νόημα. Στο παιχνιδάκι που γίνεται των προσωπικών αντεγκλήσεων, των έριδων, των απωθημένων που έχει ο οποιοσδήποτε με τον οποιοδήποτε που με ένα κάδρο πίσω, 57 φερέτρων, πάνε να βγάλουν ο ένας το μάτι του άλλου, ντρέπομαι, έχω αηδιάσει, έχω αδειάσει και αρνούμαι να συμμετάσχω», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Πηγή: zappit.gr