Οι ευχές των πολιτικών στη Θεσσαλονίκη για τα Θεοφάνεια (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

thessaloniki theofaneia zervas

Επικεντρώθηκαν στη διατήρηση της ειρήνης στη χώρα

Επικεντρώθηκαν στη διατήρηση της ειρήνης στη χώρα

Τις δικές τους ευχές για την μεγάλη γιορτή των Θεοφανείων, έστειλαν οι επίσημοι του πολιτικού χώρου που παρευρέθηκαν στην ρίψη του Τίμιου Σταυρού, στο Θερμαϊκό.

Ανάμεσά τους, ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, και οι βουλευτές Α’ Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης και Κωνσταντίνος Γκιουλέκας.

Ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, σημείωσε: «Εύχομαι ολόψυχα το Άγιο Πνεύμα να φωτίζει όλους, ξεκινώντας από εμάς τους κυβερνώντες, για να πράττουμε το καθήκον μας, το καλύτερο, αυτό που αξίζει ο λαός και η πατρίδα μας».

Επίσης, ο Απόστολος Τζιτζικώστας ευχήθηκε: «Να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας το 2020. Εμείς, ως Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είμαστε εδώ με τη δουλειά μας, για να βελτιώνουμε καθημερινά τη ζωή των συμπολιτών μας σε όλη τη Κεντρική Μακεδονία. Καλή φώτιση, χρόνια πολλά!»

thessaloniki theofaneia tzitzikostas

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, σημείωσε: «Χρόνια πολλά και πάλι. Έχει ξεκινήσει μία καινούργια χρονιά, μία καινούργια δεκαετία. Μία εξαιρετικά σημαντική δεκαετία για τη χώρα και για την πόλη μας. Εύχομαι να έχουμε την φώτιση όλη μας, έτσι ώστε αυτή η δεκαετία στο τέλος της να έχει αφήσει θετικά αποτυπώματα για την πόλη μας. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι, πολύ, για να έχουμε στο τέλος αυτής της περιόδου, ένα θετικό αποτέλεσμα».

Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Νέο «λουκέτο» σε κατάστημα που δεν τηρούσε τα μέτρα

Έπειτα, τη σκυτάλη πήρε ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, λέγοντας: «Χρόνια πολλά, είναι μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης, καλή φώτιση σε όλους και να ευχηθούμε αυτή η νέα χρονιά να είναι μία καλύτερη χρονιά για όλους και για την πατρίδα μας. Και πάνω από όλα, μία χρονιά γεμάτη ειρήνη, γιατί οι προκλήσεις στην περιοχή μας εντείνονται διαρκώς. Για αυτό το λόγο ευχόμαστε την ειρήνη και εργαζόμαστε, και κάνουμε ότι μπορούμε. Για να διασφαλίσουμε αυτή την ειρήνη, στην πατρίδα μας».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο έτερος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και γραμματέας της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Καλαφάτης , ο οποίος τόνισε: «Η σημερινή μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας, συμβολίζει τη μετάβαση στο Φως, την Πνευματική Ανάσταση, την Πίστη στο καλύτερο. Σε αυτή τη μετάβαση βρίσκεται σήμερα και η πατρίδα μας, μετά από 10 πολύ δύσκολα χρόνια. Αντιμετωπίζουμε τις εξωτερικές προκλήσεις με Εθνική αυτοπεποίθηση και χτίζουμε με σιγουριά τις βάσεις για την Ελλάδα που θέλουμε. Με πίστη στο Θεό και εμπιστοσύνη στους Έλληνες, είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Και θα τα καταφέρουμε. Χρόνια πολλά!»