Οι εξηγήσεις του 37χρονου στην αστυνομία για την εξαφάνιση του

Χίο Θεσσαλονίκη αστυνομία προσαγωγές Ξάνθη Διαβατά Καλοχώρι Καμίνια Ευκαρπία Καλύβια Χαριλάου

Ελειπε από το σπίτι του 4 μέρες

Ελειπε από το σπίτι του 4 μέρες

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 37χρονου Ηλία Πινακά, ο οποίος σήμερα επέστρεψε στο σπίτι του, κοντά στη σύζυγό του, στους γονείς του και στα δύο παιδιά του 4 ετών και 11 μηνών.

Ο 37χρονος οδηγήθηκε στην Αστυνομία όπου μίλησε με τους αστυνομικούς που χειρίστηκαν την υπόθεση από την περασμένη Δευτέρα, οπότε και τα ίχνη του χάθηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες νεαρός άνδρας, είπε στους αστυνομικούς οτι οδηγήθηκε σε αδιέξοδο λόγω οικονομικής πίεσης και δεν έβρισκε λύσεις στα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί.

Τη Δευτέρα το μεσημέρι, μετά το τέλος της εργασίας του σε πολυκατάστημα του εμπορικού κέντρου OLD CITY πήρε την απόφαση να φύγει για να ηρεμήσει και να σκεφθεί πιθανές λύσεις στα προβλήματα. Ο δρόμος τον οδήγησε στην περιοχή Νταμάρια στο Σέσκλο, κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές που περνούν από εκεί. Πρόκειται για ένα απομονωμένο σημείο, που σχεδόν κανείς δεν έχει πρόσβαση.

Διαβάστε επίσης  Αυτός είναι ο προπονητής Τάε Κβο Ντο που βίαζε ανήλικες αθλήτριες

Και τα τέσσερα βράδια ο 37χρονος τα πέρασε μέσα στο αυτοκίνητό του, ανάβοντας τη μηχανή για να ζεσταίνεται από τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν. Τα λιγοστά πράγματα που είχε για να καταναλώσει, τελείωσαν νωρίς κι έτσι έμεινε για μέρες χωρίς φαγητό και νερό, γι’ αυτό και εντοπίστηκε σε σχετικά κακή κατάσταση, από τον Βασίλη Ηλιόπουλο, της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας.

Αμέσως μετά την Αστυνομία, ο 37χρονος οδηγήθηκε στο σπίτι του, όπου βρέθηκε με την οικογένειά του, η οποία τον περίμενε γεμάτη ανησυχία, αλλά και χαμόγελα για την ευτυχή έκβαση της υπόθεσης. Μάλιστα, δύο φίλοι του έμειναν μαζί του για να δούνε στην τηλεόραση ποδοσφαιρικό αγώνα (το άθλημα που λατρεύει) κα να συζητήσουν.

 Πηγή: www.thenewspaper.gr