Η Ιωάννα Κοσμοπούλου επικρατέστερη για πρόεδρος της ΚΕΔΗΘ

Εχει δεχθεί πρόταση του Κωνσταντίνου Ζέρβα

Εχει δεχθεί πρόταση του Κωνσταντίνου Ζέρβα

Η Ιωάννα Κοσμοπούλου, δημοτική σύμβουλος που εκλέχθηκε με την παράταξη του Νίκου Ταχιάου, φέρεται η επικρατέστερη να αναλάβει τη θέση της προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Θεσσαλονίκης (ΚΕΔΗΘ).

Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας προτίθεται να αξιοποιήσει την κ. Κοσμοπούλου. Η σχετική πρόταση έγινε προ ημερών και για την κίνηση αυτή είναι ενήμερος και ο Νίκος Ταχιάος.

Κατόπιν αυτού, τα πρόσωπα τα οποία προτίθεται να αξιοποιήσει ο κ. Ζέρβας από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης είναι συνολικά τέσσερα. Οι Σωκράτης Δημητριάδης και Μιχάλης Κούπκας σε θέσεις αντιδημάρχων και ο Νίκος Ζεϊμπέκης σε θέση εντεταλμένου συμβούλου Καθαριότητας αρχικά και εν συνεχεία πιθανότατα και αντιδήμαρχος, όταν θα αποφασίσει ο κ. Ζέρβας να παραδώσει αυτήν την αντιδημαρχία την οποία δεσμεύτηκε προεκλογικά πως θα την αναλάβει στην αρχή της θητείας ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης
Στη "σκιά" του κορονοϊού συνεδριάζει σήμερα το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης

Ο Νίκος Ταχιάος έχει συγκαλέσει σύσκεψη της δημοτικής ομάδας του για την προσεχή Δευτέρα, λίγες ώρες πριν από την ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου.