Η σκυλίτσα… Χάτσικο έξω από το νοσοκομείο του Βόλου

Συγκινητική η ιστορία

Οταν η αγάπη είναι πραγματική και πάνω από όλα ανιδιοτελής. Μία συγκινητική ιστορία… έρχεται από το Βόλο.  Πρόκειται για την περίπτωση μιας σκυλίτσας, όπως το γνωστό παγκοσμίως «Χάτσικο», που περιμένει έξω από το Νοσοκομείο Βόλου, σχεδόν πέντε χρόνια τώρα, τον άνθρωπο που την είχε και την φρόντιζε , που ωστόσο δε βρίσκεται πλέον στη ζωή. Το γεγονός, κοινοποίησε με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η κα Αλεξάνδρα Στύλα, που συμμετέχει, σε φιλοζωϊκή οργάνωση, και το πληροφορήθηκε ως γεγονός, πριν από λίγες μόλις ημέρες.

Όπως αναφέρει μάλιστα στην ανάρτησή της, «αυτό το κοριτσάκι βρίσκεται έξω από το νοσοκομείο του Βόλου. Τη λένε Τζωρτζίνα και εδώ και 5 χρόνια που πέθανε ο κηδεμόνας της, μέσα στο Νοσοκομείο, περιμένει εκεί. Κάθε μέρα την ίδια ώρα κατεβαίνει στο νεκροτομείο περιμένει έξω από την πόρτα για λίγο και ξανά ανεβαίνει επάνω.

Είναι τόσο συγκινητική η ιστορία της γι΄ αυτό και τη φωτογράφησα και την ανεβάζω μήπως κάποιος ενδιαφερθεί να την υιοθετήσει. Πιστεύω πως αν της δώσει αγάπη θα ξεπεράσει τον πόνο που της προξένησε η απώλεια του αγαπημένου της προσώπου. Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας καλέσει στο 6945076508. Είναι μικρόσωμη. Το πολύ να φτάνει 10 με 12 κιλά».

Τέλος, σημειώνεται ότι η σκυλίτσα έχει βρει όλο αυτό το διάστημα συμπαράσταση και νέους φίλους, απ΄το προσωπικό του Νοσοκομείου Βόλου, που φροντίζουν και για το φαγητό της. Υπενθυμίζεται, ότι ο Χάτσικο, γνωστός και ως Chuken Hachik, ήταν ένας λευκός σκύλος ράτσας Ακίτα ο οποίος γεννήθηκε στις 10 Νοεμβρίου του 1923, στην πόλη Οντάτε της Ιαπωνίας. Έγινε διάσημος για την αξιοθαύμαστη αφοσίωση στον κύριό του, στον οποίο έμεινε πιστός για όλη του την ζωή.

www.magnesianews.gr

Διαβάστε επίσης
H "Μπάλα για Oλους" θα κουδουνίσει στο Κατάρ - Η Ελλάδα πάει Μουντιάλ