“Η Τριανδρία δικαιούται και πρέπει να έχει αξιοπρεπείς χώρους άθλησης”

TAXIAOS

Ο Νίκος Ταχιάος ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Αχιλλέα Τριανδρίας

Ο Νίκος Ταχιάος ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Αχιλλέα Τριανδρίας

Συνάντηση με τα μέλη της διοίκησης του ερασιτεχνικού Αθλητικού Σωματείου Αχιλλέα Τριανδρίας, είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος. Ο επικεφαλής και οι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού ‘’Θεσσαλονίκη-Υπεύθυνα’’ ξεναγήθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ερασιτεχνικού σωματείου, στην Τριανδρία.

Τα μέλη της διοίκησης του Α.Σ. Αχιλλέας ζήτησαν από τον κ. Ταχιάο να βοηθήσει στην βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας των γηπέδων τις οποίες χαρακτήρισαν «άθλιες και επικίνδυνες», αλλά και στην ανακατασκευή του τεχνητού χορτοτάπητα του γηπέδου ποδοσφαίρου που αποτελεί αυτή τη στιγμή το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα των εγκαταστάσεων καθώς εγκυμονεί κινδύνους τραυματισμών για τους αθλητές.

‘’Πρόθεση μου και δέσμευση είναι, ν’ αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα στην περιοχή. Η Τριανδρία θα συνεχίσει να λειτουργεί τις εγκαταστάσεις (γήπεδο ποδοσφαίρου και γήπεδο μπάσκετ) με την διαφορά ότι εφόσον εκλεγώ δήμαρχος θα βοηθήσουμε άμεσα ώστε οι εγκαταστάσεις αυτές να είναι ασφαλείς, κάτι που τώρα δεν ισχύει. Το διαπίστωσα από την ξενάγηση που μου κάνατε’’ τόνισε ο Νίκος Ταχιάος.

Οι άνθρωποι του Αχιλλέα Τριανδρίας δεν έκρυψαν την απογοήτευση και τον θυμό τους για την εγκατάλειψη του χώρου που είναι αποτέλεσμα- όπως είπαν- της αδιαφορίας της σημερινής διοίκησης του δήμου. «Εμείς, να ξέρετε ότι επιθυμούμε και απαιτούμε από εσάς άμεσες λύσεις και όχι υποσχέσεις» τόνισε ο πρόεδρος του Αχιλλέα Τριανδρίας Θωμάς Βασιλάκης.

«Δεν είναι του χαρακτήρα μου να τάζω, διότι τους ανθρώπους θέλω να τους κοιτώ στα μάτια. Τονίζω ωστόσο πως δεσμεύομαι να βοηθήσω γιατί πιστεύω ότι η περιοχή της Τριανδρίας δικαιούται και πρέπει να έχει αξιοπρεπείς χώρους άθλησης» συμπλήρωσε ο Νίκος Ταχιάος.