Ημαθία: Έκλεψε τσάντα και έκανε αναλήψεις χρημάτων σχεδόν 3.000 ευρώ!

Θρασύτατος ο ληστής

Σε τρεις διαφορετικές εξιχνιάσεις κλοπών προχώρησαν οι αστυνομικοί, σε περιοχές της Μακεδονίας.

Σε μία εξ αυτών, ο δράστης αφαίρεσε σε περιοχή της Ημαθίας μία τσάντα από το εσωτερικό ενός οχήματος και καρπώθηκε προσωπικά αντικείμενα αλλά και δύο τραπεζικές κάρτες του θύματος, με τις οποίες προέβη σε διαδοχικές αναλήψεις χρημάτων ύψους 2.940 ευρώ!

Αναλυτικά:

• Από το Τμήμα Ασφάλειας Νάουσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 42χρονου, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, το Νοέμβριο του 2019 σε περιοχή της Ημαθίας, αφαίρεσε από το εσωτερικό οχήματος μία τσάντα με προσωπικά αντικείμενα και δύο τραπεζικές κάρτες, με τις οποίες έκανε από ΑΤΜ σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, διαδοχικές αναλήψεις χρημάτων συνολικού ύψους 2.940 ευρώ.

Διαβάστε επίσης
Στις φυλακές Χαλκίδας μεταφέρθηκε ο Αρτέμης Σώρρας

• Από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 22χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Μάιο του 2019 αφαίρεσε σε περιοχή της Πέλλας μία μοτοσυκλέτα ιδιοκτησίας 24χρονου ημεδαπού.

• Από το Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 51χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, το προηγούμενο διάστημα αφαίρεσε από την αυλή οικίας σε περιοχή της Χαλκιδικής, οικοδομικά υλικά αξίας 2.500 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.