Ημερολόγιο μονής στο Πήλιο με μανιφέστο κατά του εμβολιασμού

μονή ημερολόγιο

Αποτελεί μετόχι μονής του Αγίου Ορους

Μονή στο Πήλιο εξέδωσε ημερολόγιο για το 2022 το οποίο περιέχει αντιεμβολιαστικό «μανιφέστο».

Η Μονή στο Πήλιο αποτελεί μετόχι της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας. Το ημερολόγιο τσέπης, που κυκλοφόρησε αυτές τις ημέρες, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος», περιλαμβάνει κείμενο που αποτρέπει τους πιστούς να εμβολιαστούν, με απόψεις με απαράδεκτο και αντιεπιστημονικό περιεχόμενο.

Μιλά για εμβόλια που παράχθηκαν από ζωντανά έμβρυα και προειδοποιεί για απρόβλεπτες βαριές παρενέργειες.

Στο ημερολόγιο τσέπης, το οποίο διένειμε στους πιστούς φιλοξενείται κείμενο αντιεμβολιαστικού περιεχομένου.

«Σκέψου πριν εμβολιαστείς» είναι ο τίτλος του κειμένου που φιλοξενείται στις πρώτες και τις τελευταίες σελίδες του ημερολογίου και στο οποίο περιλαμβάνονται αποσπάσματα δηλώσεων που φέρονται να έκαναν βιολόγος, καθηγητής και δικηγόρος. Γίνεται επίσης επίκληση μελετών και στοιχείων αγνώστου προελεύσεως.

Ο συντάκτης του παραληρηματικού κειμένου μιλά για σχέδιο, τη «Μεγάλη Επανεκκίνηση» με στόχο την επικράτηση του… Διαβόλου.

«Η διαβόητη πανδημία του κορονοϊού και τα εμβόλια είναι το βασικό εργαλείο για την προώθηση του σχεδίου τους, είναι ένα πείραμα της μετατροπής ελεύθερων ανθρώπων σε ζόμπι» υποστηρίζεται στην εισαγωγή του κειμένου.

Ο συντάκτης επικαλείται δήθεν δηλώσεις μοριακού βιολόγου ότι για την παρασκευή των εμβολίων «γίνεται χρήση ανθρώπινου εμβρυικού ιστού».

«Η μεγάλη πίκρα είναι ότι η διοίκηση της Εκκλησίας, Αρχιεπίσκοποι Μητροπολίτες έφτασαν να συνιστούν από τον άμβωνα ως εργαλείο πλύσης εγκεφάλου των πιστών το εμβόλιο» τονίζεται ακόμη.

Κλείνοντας δε, το κείμενο επικαλείται δηλώσεις επιστημόνων που υποστηρίζουν ότι «το εμβόλιο είναι επικίνδυνο» ή ότι «οι εμβολιασμένοι είναι επικίνδυνοι».

Πηγή: ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.