Εισέβαλε με αλυσοπρίονο σε πολυκατοικία και κυνηγούσε συγγενείς του!

Λαμία επανομή Θεσσαλονίκη Μαρκέλλα

Απίστευτο περιστατικό στην Ηλιόυπολη…

Απίστευτο περιστατικό στην Ηλιόυπολη…

Σκηνές τρόπου εκτυλίχθηκαν στην Ηλιούπολη της Αττικής, όταν ένα άτομο, το οποίο πιθανότατα πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, εισέβαλε σε πολυκατοικία όπου μένουν συγγενικά του πρόσωπα και επιχείρησε να μπει στα διαμερίσματά τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα άτομο που πιθανότατα πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, πήγε σε πολυκατοικία όπου διαμένουν συγγενικά του πρόσωπα και επιχείρησε να μπει με το αλυσοπρίονο σε δύο διαμερίσματα.

Αρχικά πήγε στο διαμέρισμα που διαμένει ένας θείος του και επιχείρησε να εισβάλει, με τους δύο άνδρες να διαπληκτίζονται αρχικά και να έρχονται στα χέρια.

Διαβάστε επίσης
Αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρός στη διάρκεια επιχείρησης της ΕΛΑΣ

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί ο θείος του εισβολέα. Στη συνέχεια, ανέβηκε στο πάνω όροφο όπου διαμένει μια ξαδέρφη του κι επιχείρησε να εισβάλει και εκεί.

Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ακινητοποίησαν τον δράστη, ο οποίος ήταν εκτός ελέγχου, οδηγώντας τον στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα

Όπως έγινε γνωστό, το άτομο αυτό είχε επιχειρήσει και παλαιότερα να τραυματίσει θανάσιμα τα ίδια συγγενικά του πρόσωπα. Να σημειώσουμε ότι αρχικά υπήρξαν αναφορές για πυροβολισμούς, που όμως δεν επιβεβαιώνονται επισήμως για την ώρα.

Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Ν/Α Αττικής.

*Φωτογραφία Αρχείου