Κ. Ζέρβας: «Η πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας θα επιφέρει περισσότερα προβλήματα»

Σε δηλώσεις του σε κανάλι

Σε δηλώσεις του σε κανάλι

Την αντίθεση του εξέφρασε για ακόμη μια φορά ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας για την πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας κάτω από την Τσιμισκή.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Ζέρβας αναφέρθηκε αρχικά γενικά στο κυκλοφοριακό ζήτημα της Θεσσαλονίκης και μεταξύ άλλων τόνισε ότι «αυτό ήταν και ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της συζήτησης που είχα με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη λίγες ώρες βέβαια πριν εκλεγεί Πρωθυπουργός και του είχα πει “στην ΔΕΘ όταν θα έρθεις με το καλό ως Πρωθυπουργός, πρέπει να υπάρχουν έτοιμες λύσεις για τα δύο μείζονα θέματα που αφορούν το κυκλοφοριακό της πόλης. Την ολοκλήρωση επιτέλους του Μετρό και το δεύτερο ο ΟΑΣΘ” . Πιστεύω ότι ήδη έγιναν κάποια τέτοια βήματα νομίζω και ο υπουργός ο κ. Καραμανλής και ο Πρωθυπουργός, επιβλέπουν όλες τις εξελίξεις».

Διαβάστε επίσης
Στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Μιλώντας συγκεκριμένα για την Αγίας Σοφίας, τόνισε ότι «οποιαδήποτε λύση αποφασίζεται αυτή τη στιγμή για πεζοδρόμηση, για απομάκρυνση των αυτοκινήτων όταν το πρόβλημα δεν αντιμετωπίζεται ολιστικά, όταν δεν βλέπουμε συνολικά πως θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα του παρκαρίσματος, της κυκλοφορίας, της μαζικής μετακίνησης, το να λες εγώ διώχνω των αυτοκίνητο από την Αγίας Σοφίας που είναι ένα κεντρικό σημείο, νομίζω επιφέρει περισσότερα προβλήματα παρά λύνει κάποια».