Κ. Ζέρβας: “Το σύνθημα μου είναι δουλειά, δουλειά, και δουλειά”

Μήνυμα του νέου δημάρχου Θεσσαλονίκης

Μήνυμα του νέου δημάρχου Θεσσαλονίκης

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την ορκωμοσία του νέου δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα και ο ίδιος με ανάρτησή του στα social media δίνει το στίγμα για της θητείας του.

Μέσω μιας συλλογής από φωτογραφίες, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης στέλνει μήνυμα για “δουλειά, δουλειά, και δουλειά”. Αναλυτικά η ανάρτηση:

“Πλησιάζει λοιπόν η τόσο σημαντική ημέρα της ορκωμοσίας ως ο 61ος Δήμαρχος της πόλης που γεννήθηκα, που μεγάλωσα, που αγάπησα. Κι έρχονται αναπόφευκτα εικόνες και στιγμές από αυτήν την υπέροχη διαδρομή. Όλων όσων έζησα, από την ημέρα που αποφάσισα να διεκδικήσω τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης μέχρι και τη μεγάλη νίκη της 2ας Ιουνίου.

Διαβάστε επίσης
Δήμος Θεσσαλονίκης: Διανομή τροφίμων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ

Ήταν μια πορεία γεμάτη δυσκολίες, επαφής με πολλούς συμπολίτες μου που στο τέλος της κέρδισα πολλά κι έμαθα ακόμη περισσότερα. Καμία νίκη, καμία επιτυχία δεν κερδίζονται χωρίς να θέτεις στόχους. Και ούτε στιγμή να μην απογοητεύεσαι, να μην σε πτοεί η κούραση, να μην σταματάς να πιστεύεις στον εαυτό σου και στους συνεργάτες σου. Να εργάζεσαι αδιάκοπα με επιμονή και υπομονή.

Το έχω πει, το λέω και πάλι: Το σύνθημα μου είναι δουλειά, δουλειά, και δουλειά. Δεν άλλαξε και δεν θα αλλάξει. Έτσι θα πορευθώ, έτσι θα πορευθούμε για τα επόμενα 4 χρόνια δύσκολης αλλά δημιουργικής προσπάθειας για την πόλη μας”.