Κακοκαιρία “Μπάλλος” – Χαλκιδική: Κλειστά όλα τα σχολεία

Θέρμη σχολείο self test κατάληψη Κακοκαιρία "Μπάλλος"

Με απόφαση του δημάρχου

Η κακοκαιρία “Μπάλλος” έχει θέσει σε επιφυλακή τους δήμους όλης της χώρας που προχωρούν σε κινήσεις ώστε να προστατευτεί ο πληθυσμός.

Κακοκαιρία “Μπάλλος”: Οπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, όλα τα σχολεία στην Χαλκιδική θα παραμείνουν κλειστά αύριο (15/10).

Αυτό ανακοίνωσε ο Χρήστος Στυλιανίδης, σε ενημέρωση που έκανε.

Λίγο νωρίτερα, είχε εκδώσει ανακοίνωση ο δήμος Αριστοτέλη που ανέφερε: “Για προληπτικούς λόγους, εξ`αιτίας των προβλέψεων για ακραία καιρικά φαινόμενα, με απόφαση του Δημάρχου Αριστοτέλη κ. Στέλιου Βαλιάνου, τα σχολεία όλων των βαθμίδων στον Δήμο Αριστοτέλη, δεν θα λειτουργήσουν αύριο Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021”.

Κλειστά θα είναι τα σχολεία επίσης σε Αττική και Εύβοια.

Κακοκαιρία Μπάλλος: Κλείνουν όλα τα σχολεία την Παρασκευή (15/10) στην Αττική

Κλειστά θα είναι όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Αττική την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου με απόφαση της Περιφέρειας, λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλλος». Σύμφωνα με την ΕΡΤ σε λίγη ώρα θα βγει σχετική ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης
Λήμνος: "Βυθίστηκε" το λιμάνι την Μύρινας (BINTEO)

Νωρίτερα, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης έδωσε εντολή να μην λειτουργήσουν σήμερα Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, σε όλη την Αττική τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα οποία λειτουργούν τις απογευματινές και βραδινές ώρες, για προληπτικούς λόγους ασφάλειας εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Σε πλήρη ετοιμότητα και διαρκή επιφυλακή βρίσκεται όλος ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής, κατόπιν σχετικής εντολής του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη.

Στο πλαίσιο αυτό και για προληπτικούς λόγους σήμερα Πέμπτη 14 Οκτωβρίου και αύριο Παρασκευή 15 του μηνός θα βρίσκονται σε επιφυλακή ειδικά μηχανήματα της Περιφέρειας Αττικής σε ρέματα και περιοχές υψηλού κινδύνου σε όλο το εύρος της Περιφέρειας, προκειμένου να επέμβουν άμεσα, όπου και αν απαιτηθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *