Καλλιθέα: 22χρονος απείλησε αστυνομικό – «Θα σε βρω και θα σε σκοτώσω»

Χαλκιδική

Προκάλεσε χαμό στο τμήμα όταν συνελήφθη

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα (2/10) στην Καλλιθέα, όπου 22χρονος που επισκεπτόταν δύο φορές τον μήνα το Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής, επιτέθηκε στους αστυνομικούς και απείλησε τον έναν πως θα τον σκοτώσει.

Ο 22χρονος πήγε να εμφανιστεί ενώπιον των αρχών, ως όφειλε, και όταν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως εκκρεμούσε η καταδικαστική απόφαση, προχώρησαν στη σύλληψή του. Εκείνος αντέδρασε έντονα με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα.

Κάποια στιγμή ο 22χρονος βγήκε από τον χώρο κράτησης, όπου είχε μεταφερθεί, απώθησε έναν αξιωματικό, ενώ προσπάθησε χτυπήσει τον διοικητή στο πρόσωπο. Τελικά ακινητοποιήθηκε, αλλά ενώ βρισκόταν στα κρατητήρια άρχισε να κλωτσάει το κρεβάτι, τις καρέκλες, να χτυπάει με τα χέρια του τους τοίχους και τα κάγκελα, ενώ έβριζε τους αστυνομικούς. Μάλιστα, την ώρα που ο διοικητής πήγαινε προς το γραφείο του, του έδειξε τα γεννητικά του όργανα και άρχισε να τον απειλεί.

«Όταν τελειώσω με αυτό θα σε βρω και θα σε σκοτώσω. Θα έρθει και εσένα η σειρά σου, το καλό πράγμα αργεί να γίνει», φέρεται να του είπε.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 22χρονος έχει απασχολήσει τις αρχές μεταξύ άλλων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, κλοπές, ληστεία, νόμο περί όπλων, ενώ το 2020 είχε βρεθεί σπίτι του οπλισμός και φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.

Διαβάστε επίσης
Κιβωτός του Κόσμου: Στην Εισαγγελία τα στοιχεία που συγκέντρωσε η Οικονομική Αστυνομία