Κατέρρευσε ταβάνι στο Ιπποκράτειο! Αγιο είχαν οι εργαζόμενοι (ΦΩΤΟ)

Δείτε εικόνες

Δείτε εικόνες

Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα σε νοσοκομείο της χώρας, καθώς είναι η δεύτερη φορά μέσα σε μία βδομάδα που καταρρέει σοβάς, βάζοντας σε κίνδυνο ασθενείς και εργαζομένους.

Αυτήν την φορά η υποχώρηση τμήματος του ταβανιού αφορούσε το Τμήμα Πληροφορικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, με τους εργαζόμενους να ξεκινούν την βάρδια τους στις 7 το πρωί.

Οι τρεις εργαζόμενοι του τμήματος άνοιξαν την πόρτα του γραφείο τους και, έκπληκτοι, αντίκρισαν την σοκαριστική εικόνα του ταβανιού, πάνω στα γραφεία τους! Εάν αυτό συνέβαινε λίγο αργότερα, το πιο πιθανό ήταν να θρηνήσουμε θύματα…

Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε νεαρό που μετέφερε παράνομα εννέα αλλοδαπούς

Ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), ανέφερε χαρακτηριστικά στο iatropedia.gr ότι : “Θα πηγαίνουμε με κράνη στη δουλειά μας, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο”, ενώ η ίδια η ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της :

“Συντήρηση στις υποδομές και τον εξοπλισμό έχει να γίνει πολλά χρόνια. Θα θρηνήσουμε ζωές συναδέλφων και ασθενών, είναι θέμα χρόνου. Τα ταβάνια στα νοσοκομεία πέφτουν γιατί είναι ασυντήρητα τα κτίρια και είναι γεμάτα υγρασίες. Θα πρέπει να πηγαίνουμε με κράνη στη δουλειά μας ή με ομπρέλα”, αναφέρει ο Μ. Γιαννάκος.