Απίστευτο! Καθηγητής κακοποιούσε σεξουαλικά μαθήτρια μέσα στην αίθουσα

Αυστραλία Μινεάπολη Charlie Hebdo

Θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη

Θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη

Σοκ έχει προκαλέσει στην μαθητική κοινότητα της Φλόριντα των ΗΠΑ η είδηση, ότι ένας 70χρονος καθηγητής Ιστορίας, ο Tom Miller Privett κακοποιούσε σεξουαλικά – επί χρόνια – μια μαθήτρια του και μάλιστα σε καθημερινή βάση μέσα στην αίθουσα.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η metro.co.uk, ο Tom Miller Privett ξεκίνησε την παρενόχληση ακουμπώντας αρχικά το θύμα του (στους ώμους ή στην πλάτη) μέσα στην τάξη σαν ένδειξη ενθάρρυνσης για τις επιδόσεις της.

Ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί, αφού όπως κατήγγειλε το θύμα στην αστυνομία, ο καθηγητής μετά από καιρό ο Privett άρχισε να την φιλάει στο μέτωπο ή στο πρόσωπο πολύ κοντά στα χείλη.

Κάποια στιγμή μάλιστα ο καθηγητής ξεκίνησε να προσβάλει το θύμα του σχετικά με τα κιλά της με αποτέλεσμα η ανήλικη να αναπτύξει διατροφικές διαταραχές. Τελικά όπως έγινε γνωστό ο Tom Miller Privett άρχισε να κακοποιεί σεξουαλικά την μαθήτρια του κάθε μέρα μετά το μάθημα. Η αστυνομία μάλιστα πιστεύει ότι ο ίδιος καθηγητής να έχει κακοποιήσει και άλλες μαθήτριες στο παρελθόν οι οποίος όμως δεν βρήκαν το θάρρος αν καταγγείλουν τι τους συνέβαινε.

Πηγή: newsbomb.gr