Κηφισιά: Αυτοκίνητο έπεσε σε προστατευτικά κάγκελα ενώ ερχόταν τρένο (ΒΙΝΤΕΟ)

ΟΣΕ Σεπόλια

Κρεμόταν κυριολεκτικά πάνω από τις ράγες του ΗΣΑΠ

Τρομακτικές στιγμές έζησε ένας 22χρονος οδηγός σήμερα (1/10) το απόγευμα στην Κηφισιά, καθώς το αυτοκίνητο του προσέκρουσε στα προστατευτικά κάγκελα του ΗΣΑΠ και κρεμόταν πάνω από τις ράγες.

Από την πρόσκρουση τα κάγκελα έπεσαν πάνω στις ράγες του Ηλεκτρικού με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος εκτροχιασμού του τρένου. Εκείνη τη στιγμή από το σημείο διερχόταν συρμός, ο οποίος και σταμάτησε αμέσως.

Μάλιστα, με τον κίνδυνο το αυτοκίνητο να πέσει στο κενό και επομένως πάνω στην οροφή του συρμού, δόθηκε εντολή αμέσως να εκκενωθούν οι συρμοί του σταματημένου τρένου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του DEBATER, o 22χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, όταν ένα άλλο αυτοκίνητο, του έκλεισε το δρόμο, με αποτέλεσμα να καρφωθεί πάνω στα κάγκελα του Ηλεκτρικού.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής για να βοηθήσουν τους πολίτες και με λεωφορεία της τοπικής συγκοινωνίας θα μετακινηθούν προς το σταθμό Ειρήνης.

Ο 22χρονος οδηγός του οχήματος παρά το αρχικό σοκ, είναι σε καλή κατάσταση και όπως κατέθεσε στις ανακριτικές αρχές της Τροχαίας, κάποιο αυτοκίνητο του έκλεισε το δρόμο και έτσι έπεσε πάνω στα προστατευτικά κιγκλιδώματα.