Κολώνα της ΔΕΗ στην Ξάνθη περνάει από… μπαλκόνι πολυκατοικίας

Ξάνθη κολώνα ΔΕΗ μπαλκόνι

Το κτίριο χτίστηκε γύρω της

Εντύπωση προκαλεί η εικόνα μιας κολώνας της ΔΕΗ στην Ξάνθη, καθώς… διαπερνά το μπαλκόνι πρώτου ορόφου πολυκατοικίας.

Οι εικόνες από την Ξάνθη έχουν ιστορία ετών αλλά πάντα προκαλούν τις ίδιες αντιδράσεις. Μια κολώνα της ΔΕΗ δεν βρίσκεται απλά κοντά σε σπίτι, αλλά έχει μπει μέσα σε μπαλκόνι πρώτου ορόφου πολυκατοικίας.  Όπως λένε στη γειτονιά, η κολώνα προϋπήρχε και στη συνέχεια χτίστηκε η πολυκατοικία. Ο κατασκευαστής, για να κερδίσει πιθανότατα περισσότερα τετραγωνικά, αποφάσισε να «ενσωματώσει» την κολώνα, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι για γέλια και για κλάματα.

Για την ιστορία, η ίδια κολώνα είχε γίνει θέμα και το 2013, όμως από τότε δεν άλλαξε τίποτα.

«Η κολώνα είναι ένα σήμα κατατεθέν για την πόλη της Ξάνθης» δήλωσε με δεικτικό τρόπο η ρεπόρτερ αναφέροντας ότι στον τσιμεντένιο στύλο της ΔΕΗ τοποθετείται το μπάνερ καλωσορίσματος για όλους όσοι επισκέπτονται την Ξάνθη και το καρναβάλι.

«Αυτή η φωτογραφία κάνει το γύρο στα σόσιαλ μίντια ανέφερε στις «Συνδέσεις» η δημοσιογράφος σημειώνοντας ότι ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος έχει… δωρεάν εξωτερικό φωτισμό όλο τον χρόνο.

Διαβάστε επίσης  Ξάνθη: Βρέθηκε ο ιερέας που αγνοούνταν

Όπως επισήμανε, κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν στην εκπομπή ότι προηγήθηκε η τοποθέτηση της κολώνας φωτισμού και εκ των υστέρων χτίστηκε γύρω της η πολυκατοικία, που είναι άγνωστο αν περιλαμβάνει στα σχέδιά της αυτό το ξεχωριστό δομικό στοιχείο.

Πηγή: newsit.gr