Κορονοϊός: Αυξάνονται τα εμβολιαστικά κέντρα – Πως θα λειτουργήσουν τον Δεκέμβριο

εμβολιαστικο κέντρο ΔΕΘ κορονοϊός

Το ωράριο των εμβολιαστικών κέντρων

Σύμφωνα με όσα είπε κατά την ενημέρωση ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, αυξάνονται τα εμβολιαστικά κέντρα και επεκτείνεται το ωράριό τους.

Συγκεκριμένα, ο κ. Θεμιστοκλέους τόνισε ότι περισσότερα από 100.000 άτομα θα μπορούν να εμβολιάζονται καθημερινά τον Δεκέμβριο.

«Από τα 1.500 εμβολιαστικά κέντρα που ξεκίνησαν να λειτουργούν το Σεπτέμβριο, έχουν προστεθεί άλλα 800 και σύντομα θα είμαστε στα 2300 εμβολιαστικά κέντρα, ενώ θα επεκταθεί και το ωράριό τους για όλο και περισσότερο εμβολιασμούς» είπε ο κ. Θεμιστοκλέους.

Το ωράριο των εμβολιαστικών κέντρων

Ο ίδιος είπε ότι τον Δεκέμβριο θα υπάρχει δυνατότητα εμβολιασμού και τις Κυριακές. Αργία για τους εμβολιασμούς θα είναι η 25η και 26η Δεκεμβρίου, αλλά και η Πρωτοχρονιά.

Διαβάστε επίσης
Πιτσιλής: «Κάθε 16 του μηνός το πρόστιμο για τους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών»

Ο κ. Θεμιστοκλέους είπε ότι από τα ραντεβού που έχουν κλειστεί, έχουν ήδη εμβολιαστεί 21.014 συμπολίτες μας κατ’ οίκον – ποσοστό που αγγίζει το 88% των αιτημάτων – ενώ πρόσθεσε ότι έχουν γίνει πάνω από 7 εκατομμύρια εμβολιασμοί με την πρώτη δόση, κάτι που πρακτικά σημαίνει όπως είπε, ότι έχει εμβολιαστεί το 67% του γενικού πληθυσμού και το 79,2% του ενήλικου πληθυσμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *