Κορονοϊός: Κλείνει το δημαρχείο Πολυγύρου – Εντοπίστηκαν επτά κρούσματα

Κορονοϊός: Επτά κρούσματα εντοπίστηκαν στο δήμο Πολυγύρου με τη δημοτική αρχή να λαμβάνει την απόφαση να κλείσει το δημαρχείο για δύο εβδομάδες.

Κορονοϊός: Την απόφαση ανακοίνωσε ο δήμαρχος Αστέριος Ζωγράφος που συγκεκριμένα δήλωσε:

“Δυστυχώς, παρά τα μέτρα κ τις προφυλάξεις που ελήφθησαν, από την πλευρά του Δήμου μας, μας ανακοινώθηκαν σήμερα επτά επιβεβαιωμένα κρούσματα στον covid-19.

Άμεσα και με εφαρμογή των σχετικών διατάξεων και εγκυκλίων ζητήθηκε η σχετική γνωμοδότηση της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής. Η παραπάνω υπηρεσία γνωμοδότησε σύμφωνα και με σημερινό της έγγραφο, ότι θα πρέπει να ανασταλεί η λειτουργία του Δήμου (Δημαρχείο Πολυγύρου) για 14 ημέρες και λόγω υπέρβασης του ελάχιστου αριθμού 3 των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων. Κατόπιν των παραπάνω, γνωστοποιούμε στους δημότες μας, ότι, με απόφασή μας, από αύριο και μέχρι τις 13-11-20 αναστέλλεται η λειτουργία του Δημαρχείου Πολυγύρου, ευχόμενοι η δοκιμασία αυτή να είναι η τελευταία.

Διαβάστε επίσης
Κορονοϊός: Μετά από καιρό κάτω από 300 τα νέα κρούσματα στη Θεσσαλονίκη

Μεμονωμένες αντιπολιτευτικές φωνές, που δεν είχαν την ευθιξία να ενημερωθούν επίσημα από το Δήμο και χρησιμοποιούν τις δύσκολες αυτές ώρες για πολιτική και ψηφοθηρική εκμετάλλευση, τις αποκρούουμε και τις αφήνουμε στην κρίση των δημοτών μας. Όλα έχουν ένα όριο.

Φοράμε μάσκα, κρατάμε αποστάσεις και τηρούμε τις οδηγίες των ειδικών. Καλή δύναμη σε όλους μας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *