Κορονοϊός: Τι ισχύει για τη θεραπεία του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου και το φάρμακο από τις ΗΠΑ

Κορονοϊός: Απάντηση στη φημολογία αναφορικά με τη θεραπεία που ακολουθεί ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έδωσε η Αναστσία Κοτανίδου.

Κορονοϊός: Η Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας, η οποία είναι Διευθύντρια ΜΕΘ στον “Ευαγγελισμό” είπε συγκεκριμένα: “Δεν υπάρχει κανένα φάρμακο που να ήρθε από την Αμερική ούτε για τον έναν ούτε για τον άλλον Αρχιεπίσκοπο. Τα θεραπευτικά μέσα που ακολουθούν όλοι οι ασθενείς στην Ελλάδα αυτό το διάστημα, ακολουθήθηκαν και στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και στον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο. Και ευτυχώς ο ένας ήδη πήγε στο σπίτι του και ελπίζω ότι πολύ σύντομα και ο άλλος θα καταφέρει να εξέλθει”.

Σχετικά με τη διαθεσιμότητα κλινών ΜΕΘ στο Νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”, η κ.Κοτανίδου είπε: “στο νοσοκομείο έχουμε ελεύθερα κρεβάτια. Μάλιστα χθες δεν πήραμε καμία εισαγωγή”.

Διαβάστε επίσης
Κορονοϊός: Σε λειτουργία το απόγευμα η πλατφόρμα των ραντεβού για το εμβόλιο

Ο Διοικητής του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός”, Αναστάσιος Γρηγορόπουλος, για τη θεραπεία του Αρχιεπισκόπου ξεκαθάρισε πως: “Οταν μιλάμε για τέτοια πράγματα, θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι. Οι μόνοι που μπορούν να μιλήσουν για αυτό είναι οι θεράποντες ιατροί”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *