Κουμπαράδες μαζί με τις κάλπες στην Κομοτηνή για τον μικρό Χρήστο

Αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας

Αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας

Στην είσοδο των εκλογικών τμημάτων του Δήμου Κομοτηνής ένας κουμπαράς περιμένει τους εκλογείς με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για την κάλυψη μέρους των εξόδων θεραπείας του μικρού Χρήστου Θεοδωρίδη. Οπως αναφέρει το xronos.gr, ο έρανος διενεργείται για ένα μικρό παιδί, προκειμένου να συλλέγουν χρήματα απαραίτητα για την ιατρική φροντίδα που δέχεται.

Η ανταπόκριση των πρώτων ψηφοφόρων είναι ενθαρρυντική, αφού αρκετοί είναι εκείνοι που σταματούν, κοιτούν τον κουμπαρά, όσοι δεν γνωρίζουν για την περιπέτεια υγείας του μικρού Χρήστου, ρωτούν και καταθέτουν όσα χρήματα μπορούν. Η πρωτοβουλία ανήκει στην Πολιτιστική και Αθλητική Ένωση Ποντίων Θρυλορίου, η οποία και εξασφάλισε την άδεια διενέργειας εράνου εκ μέρους των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου.

Ο μικρός Χρήστος Θεοδωρίδης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Υποβάλλεται καιρό τώρα σε εξειδικευμένη αγωγή εκτός Ελλάδας. Τα αποτελέσματα μέχρι τώρα είναι ενθαρρυντικά, ωστόσο, επειδή πρέπει να συνεχιστεί αυτή η αγωγή και επειδή είναι αρκετά δαπανηρή χρειάζεται η έμπρακτη στήριξη όλων. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι γονείς του μικρού Χρήστου απευθύνονται στην κοινωνία για στήριξη του αγώνα που δίνει το παιδί τους και μέχρι στιγμής έχουν βρει ανταπόκριση.