Κρίσιμες ώρες για τη μητέρα που έσωσε το παιδί της στην Κέρκυρα

Αγωνία στην οικογένεια της

Αγωνία στην οικογένεια της

Tο βράδυ της Παρασκευής ξέσπασε φωτιά σε σπίτι στην Κέρκυρα, η οποία επεκτάθηκε γρήγορα και οι ένοικοι κινδύνεψαν να καούν ζωντανοί. Στην απόγνωσή της μία γυναίκα, η οποία έμενε στον τρίτο όροφο, πήδηξε με το κοριτσάκι της στο κενό. Πλέον, η μητέρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Κέρκυρας με προβλήματα όρασης και πολλά κατάγματα.

 «Η ξαδέρφη μου δεν βλέπει αυτή τη στιγμή. Έχει πάθει σοβαρή ζημιά στα μάτια. Έχει υποστεί πολλά κατάγματα και έχουν δηλητηριαστεί τα πνευμόνια της από τον καπνό» δηλώνει στον Alpha στενή συγγενής της.

Ο σύζυγός της, εκείνες τις εφιαλτικές στιγμές, κρεμόταν από τα κεραμίδια του σπιτιού για να γλιτώσει. Η μητέρα έπεσε στο έδαφος και παρά τους φρικτούς πόνους που αισθανόταν ρωτούσε να μάθει αν η κόρη της είναι καλά.

Διαβάστε επίσης
Μητσοτάκης: "Είμαστε διατεθειμένοι να συζητήσουμε με την Τουρκία"

«Πρώτα πέταξε το παιδί για να δει ότι είναι ασφαλές και, σου λέει, ‘εγώ ας καώ, δεν πειράζει’ και μετά έπεσε και αυτή. Λιποθύμησε κιόλας και της ήταν πιο εύκολο να την πετάξει γιατί δεν είχε την αίσθηση το παιδί να φωνάζει ή να αντιστέκεται ή οτιδήποτε. Είχε λιποθυμήσει δηλαδή το παιδί πριν το πετάξει» προσθέτει η συγγενής της γυναίκας.

Στο μεταξύ, στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προσπάθειες όλων προκειμένου να ολοκληρωθεί η διακομιδή του 58χρονου άνδρα ο οποίος παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση με εγκαύματα από τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του.

Η κατάσταση της υγείας του άνδρα παραμένει κρίσιμη και για τον λόγο αυτό γίνονται συντονισμένες ενέργειες από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ούτως ώστε να καταστεί εφικτή η αεροδιακομιδή του στην Αθήνα, μέσω της βάσης του ΕΚΑΒ στο Άκτιο.

Πηγή: www.in.gr