Μανώλης Μαυρομμάτης: Διασωληνώθηκε μετά τα εγκαύματα που υπέστη από τη φωτιά στο σπίτι του

Μανώλης Μαυρομμάτης

Νοσηλεύεται τραυματισμένη και η σύζυγός του

Απαραίτητη έκριναν τη διασωλήνωση του δημοσιογράφου και πρώην ευρωβουλευτή, Μανώλη Μαυρομμάτη, οι γιατροί στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου νοσηλεύεται μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί προχώρησαν στη διασωλήνωση του Μανώλη Μαυρομμάτη το βράδυ της Κυριακής ενώ την ίδια απόφαση είχαν πάρει νωρίτερα και για τη σύζυγό του η οποία τραυματίστηκε βαρύτερα κατά τη διάρκεια της φωτιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ η πρώτη εικόνα που έχει σχηματιστεί για τα αίτια της πυρκαγιάς κάνει λόγο για ηλεκτρική κουζίνα που έμεινε αναμμένη.

Δείτε επίσης: Μανώλης Μαυρομμάτης: Από ηλεκτρική κουζίνα η φωτιά στο σπίτι του

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής που κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το ζεύγος, που εκείνη την ώρα κοιμόταν. Ταχύτατη ήταν και η αντίδραση του ΕΚΑΒ καθώς μέσα σε λίγα λεπτά έσπευσε ασθενοφόρο που μετέφερε το ζεύγος Μαυρομμάτη στο Νοσοκομείο Γεννήματας με έντονο πρόβλημα δύσπνοιας.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμα στο κέντρο
Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάστασή της υγείας και του κ. Μαυρομμάτη και της συζύγου του κρίνεται σοβαρή, καθώς φέρουν εγκαύματα στο σώμα, η δε σύζυγός και αναπνευστικό έγκαυμα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο Μανώλης Μαυρομμάτης έχει εγκαύματα στο 25% του σώματος και η σύζυγός του στο 40%.

Πηγή: protothema.gr

Πηγή φωτό: Eurokinissi