Μαθήτρια γυμνασίου λιποθύμησε από την πείνα!

Ιωάννινα μαθητής σχολείο Καβάλα Τρίκαλα Κιλκίς σχολεία

Η συγκλονιστική επιστολή των γονιών της

Η συγκλονιστική επιστολή των γονιών της

Στη μέση του δρόμου λιποθύμησε μία μαθήτρια γυμνασίου στον Πύργο Ηλείας, την ώρα που επέστρεφε από το σχολείο.

Συγκεκριμένα, η μαθήτρια, όπως αναφέρει το patrisnews.com, λιποθύμησε από την πείνα, καθώς, οι άνεργοι γονείς της, που έδωσαν τα τελευταία χρήματά τους στον ΕΝΦΙΑ, δεν κατάφεραν να της χαρτζιλίκι, ενώ, όλη η οικογένεια, έμεινε νηστική.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το κοριτσάκι από τον Πύργο λιποθύμησε από την πείνα καθώς οι άνεργοι γονείς του τα λιγοστά χρήματα που είχαν τα διέθεσαν για να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ ενός μισοτελειωμένου σπιτιού, με αποτέλεσμα να μείνουν όλοι νηστικοί.

«Είναι απαράδεκτο να είμαστε στην οικογένεια και οι δυο γονείς άνεργοι και να πληρώνουμε ΕΝΦΙΑ για την πρώτη κατοικία που έχουμε και να είναι ημιτελής και άλλους φόρους που δεν μας αναλογούν», αναφέρεται στην επιστολή που έστειλαν οι γονείς του κοριτσιού.

Διαβάστε επίσης
Κορονοϊός: Συνεχίζεται ο εφιάλτης με 101 νεκρούς, 562 διασωληνωμένους και 2.135 νέα κρούσματα

«Δεν πάει άλλο, έχουν σπάσει τα νεύρα μας, ξεφτιλιστήκαμε ακόμα και στα παιδιά μας που δεν μπορούμε ούτε τα απαραίτητα να τους προσφέρουμε. Για τον λόγο αυτό ζητάμε να κάνετε μία υπηρεσία αλληλεγγύης για να εξετάσει τους ανέργους που έχουν μόνιμη κατοικία να μην πληρώνουν και να μην τους βάζουν στην ίδια μοίρα με τα κοράκια που εκμεταλλεύονται και παίρνουν νοίκια από τα σπίτια που έχουν», καταλήγει η επιστολή.