Μητροπολίτης καταγγέλλει δήθεν θαύματα σε εκκλησίες και πολιτικές παρεμβάσεις

θαύματα Αγιοι Ισίδωροι

Τι είπε ο Ιεράρχης σε συνέντευξή του

Σε σοβαρές καταγγελίες προέβη σε συνέντευξή του ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος με αφορμή εκκλησίες και ιερείς που φέρεται να κάνουν θαύματα σε ανθρώπους με προβλήματα υγείας.

Ο Ιεράρχης μίλησε σε ραδιόφωνο με αφορμή την εγκύκλιο που διαβάστηκε στους ναούς της χώρας που έκανε λόγο για “ψευδοπροφήτες, πλανώντες και πλανώμενοι, λύκοι βαρείς μη φειδόμενοι των λογικών προβάτων της Εκκλησίας και διακατέχονται από πνεύμα υπερηφανείας και κενοδοξίας”.

“Υπάρχει μια μεγάλη πληγή που λέγεται Άγιοι Ισίδωροι του Λυκαβηττού και εκεί μαζεύεται πολύς κόσμος, ότι δήθεν γίνονται θαύματα” αναφέρει ειδικότερα ο Μητροπολίτης Αργολίδας, κ.κ. Νεκτάριος μιλώντας σήμερα στην εκπομπή “Εδώ Πελοπόννησος” και στον Βασίλη Ζώη με αφορμή την εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου “που τάραξε τα νερά” και διαβάστηκε χθες στις Εκκλησίες.

Υπάρχει πλάνη και εκμετάλλευση – Υπήρξε άνωθεν παρέμβαση να μην προχωρήσει η διερεύνηση

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Σε κλίμα κατάνυξης η λιτάνευση της εικόνας και ο Εσπερινός για την γιορτή της Αγίας Βαρβάρας (ΦΩΤΟ)

“Έχουν γίνει τρεις ανακρίσεις για την περίπτωση αυτή, είναι όλες καταπέλτης αλλά μπήκαν στο συρτάρι γιατί επεμβαίνουν και πολιτικά πρόσωπα… Δεν μπορώ να κρύψω την αλήθεια… Υπάρχει ποινική διάσταση… Γιατί η Πολιτεία επεμβαίνει σε θέματα καθαρά εκκλησιαστικά;… Πρόκειται για απάτη ολκής… Από την στιγμή που υπάρχει διαφήμιση υπάρχει αγυρτεία δεν υπάρχει αγιότητα” αναφέρει μεταξύ άλλων δηλώνοντας “αγανακτισμένος” ο Μητροπολίτης Αργολίδας.

Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο τα όσα δήλωσε…