Μόνο δύο βουλευτές έδωσαν το παρών σε εθελοντική αιμοδοσία στη Βουλή!

Αφαντοι οι υπόλοιποι

Μόνο δύο βουλευτές έδωσαν το παρών στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Σύλλογος των Υπαλλήλων του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Ο λόγος για τους βουλευτές Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Μπογδάνο και Όλγα Κεφαλογιάννη, οι οποίοι έστειλαν τα δικά τους μηνύματα μέσω των social media. 

«Δεν πονάει, δεν παίρνει ώρα, δεν κοστίζει, σώζει ζωές ανωνύμως και αδιακρίτως, μπολιάζει με αγάπη. Κρίμα, που μόνο δύο βουλευτές συμμετείχαμε στη σημερινή αιμοδοσία στο εντευκτήριο του κοινοβουλίου. Την επόμενη περισσότεροι!» έγραψε από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στα social media, προτρέποντας τους πολίτες να δίνουν αίμα» ήταν το σχόλιο του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Από την πλευρά της η Όλγα Κεφαλογιάννη έγραψε πως «δίνοντας αίμα σώζεις ζωές. Στην εθελοντική αιμοδοσία στη Βουλή ανταποκρίθηκαν δεκάδες εργαζόμενοι, δυστυχώς όμως ακόμα μία φορά ελάχιστοι συνάδερφοι. Εγώ θα δηλώνω πάντα παρούσα, με την ευχή η ανταπόκριση όλων να είναι κάποια στιγμή καθολική».

Πάντως οι υπάλληλοι της Βουλής αλλά και οι συνεργάτες των βουλευτών είχαν ισχυρή παρουσία. Η αιμοληψία πραγματοποιήθηκε στο εντευκτήριο της Βουλής, σε συνεργασία με την υπηρεσία αιμοληψίας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς».

Πηγή: ethnos.gr