Νέες αποκαλύψεις για τον ιερέα στη Μάνη και την ανήλικη

Τι λέει ένας κάτοικος του χωριού

Τι λέει ένας κάτοικος του χωριού

Στο “Χαμόγελο του Παιδιού” παραμένει η 12χρονη που φέρεται να έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από ιερέα στη Μάνη.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του ο ΑΝΤ1, μία νέα μαρτυρία φαίνεται να βάζει και πάλι στο κάδρο των ευθυνών τον παππού του ανήλικου κοριτσιού. Σύμφωνα με αυτή, κάτοικος της περιοχής κατέθεσε τα όσα του είχε πει ο ιερέας. “Μου είπε κοίτα να δεις που ο παππούς έχει κάνει πράγματα στη μικρή, ότι την έβαζε στα πόδια του, δεν φορούσε ρούχα ούτε ο παππούς ούτε και η μικρή και ότι η γιαγιά του γνώριζε”.

Ο ιερέας που είχε προφυλακιστεί για την υπόθεση στην Μάνη αρνείται κάθε κατηγορία. Υπενθυμίζεται πως κάνει λόγο για προκατασκευασμένες και κατευθυνόμενες μαρτυρίες της μικρής και υποστηρίζει πως είχε πολύ καλές σχέσεις μαζί της ακόμη και όταν το κοριτσάκι φιλοξενήθηκε στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Διαβάστε επίσης
Κορονοϊός: Θετικός ιερέας στο Ωραιόκαστρο

«Ο αδερφός της μικρής τα πήγαινε καλά με τον ιερέα και κάποιες φορές όταν έπινε ο ιερέας απλά του γκρίνιαζε. Ήθελε να μείνει με τον παπά η μητέρα του και ευχόταν να πάνε όλα καλά και για την αδερφή του γιατί ασχολείται μαζί τους ο ιερέας και το παιδί θα πήγαινε σχολείο. Δεν πιστεύω ότι έχει κάνει αυτά για τα οποία κατηγορείται», υπογραμμίζει η νέα μαρτυρία.