Νέες συλλήψεις για ναρκωτικά και λαθρεμπόριο τσιγάρων στη Θεσσαλονίκη

Πέραμα Αρτα Κορινθία Αλεξάνδρεια ΕΛ.ΑΣ Θεσσαλονίκη, αστυνομικός τράπεζα Χαλκιδική Πέλλα Πατσούρα τροχαίο Ευελπίδων αστυνομικό αστυνομικός Κρήτη

Συνολικά 13 το τελευταίο 24ωρο

Συνολικά 13 το τελευταίο 24ωρο

13 άτομα συνολικά συνέλαβαν οι αστυνομικοί σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, μόνο κατά το τελευταίο 24ωρο, για ναρκωτικά και λαθρεμπόριο τσιγάρων.

Αναλυτικά, οι συλλήψεις έγιναν στο κέντρο της πόλης (ευρύτερη περιοχή Πλατείας Αγίου Γεωργίου, Μοναστηρίου, Αριστοτέλους κ.α.), στις περιοχές Ασβεστοχωρίου, Δενδροποτάμου, καθώς και σε άλλες περιοχές του νομού από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Άμεσης Δράσης και Αστυνομίας Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν:

• Εννέα άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράβαση των Νόμων περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις σύλληψης από δικυκλιστές ομάδων «Ζ» και ΔΙ.ΑΣ. στην οδό Μοναστηρίου, δύο αλλοδαπών ηλικίας 21 και 23 ετών, καθώς στην κατοχή του πρώτου βρέθηκε συσκευασία κάνναβης βάρους 22,4 γραμμαρίων, ενώ στην κατοχή του δεύτερου, συσκευασία κάνναβης βάρους 33,9 γραμμαρίων.

Διαβάστε επίσης
Η πιο όμορφη διαδρομή για περπάτημα στην πόλη (ΒΙΝΤΕΟ)

• Τέσσερα άτομα για διάθεση λαθραίων καπνικών προϊόντων. Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αριστοτέλους συνολικά τρεις αλλοδαπούς ηλικίας 34, 22 και 22 ετών που κατείχαν και διέθεταν προς πώληση πακέτα τσιγάρα τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου, ενώ αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά συνέλαβαν για το ίδιο αδίκημα σε περιοχή αρμοδιότητάς τους, 48χρονο ημεδαπό.

Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.