Νοσηλεύτρια έπαθε ηλεκτροπληξία σε νοσοκομείο και την απείλησαν να μην μιλήσει

Θεσσαλονίκη νοσοκομείο

Γιατρός επιβεβαίωσε τα γεγονότα

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Ηλεία, καθώς νοσηλεύτρια του Γενικού Κρατικού Νίκαιας υπέστη ηλεκτροπληξία και ο διοικητής του νοσοκομείου την απείλησε για να μην μιλήσει για το θέμα.

Όλα συνέβησαν όταν η νοσηλεύτρια εισήλθε σε έναν θάλαμο του κτιρίου, του οποίου, σύμφωνα με καταγγελίες, οι εγκαταστάσεις είναι παλιές και κακοσυντηρημένες.

Όπως αναφέρει η «Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών» του νοσοκομείου Νίκαιας, πρόκειται για θάλαμο γενικών χρήσεων, όπου εδώ και καιρό έχει γυμνά καλώδια και χαλασμένες πρίζες, κάτι που όπως αποδείχθηκε, έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή μιας εργαζόμενης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο διοικητής του νοσοκομείου φαίνεται να είπε ότι δεν βρίσκεται στην δική του ευθύνη το περιστατικό.

Σημειώνεται ότι η νοσηλεύτρια είναι καλά στην υγεία της, ωστόσο νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική προληπτικά.

Στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε για το γεγονός η Όλγα Κοσμοπούλου, ειδική παθολόγος του νοσοκομείου: «Είναι ένας θάλαμος που είναι σε εξαιρετικά κακή κατάσταση, όπως είναι όλος ο πρώτος όροφος του νοσοκομείου. Η νοσηλεύτρια που έπαθε το ατύχημα ήταν μία πολύ καλή εργαζόμενη».

Για την τωρινή κατάσταση του νοσοκομείου σχολίασε η κα Κοσμοπούλου: «Οι ηλεκτρολόγοι για όλο το νοσοκομείο είναι τέσσερις και τρέχουν και δεν φτάνουν και ο θάλαμος αυτός ακόμα χρησιμοποιείται μετά το περιστατικό με την 25χρονη νοσηλεύτρια».

Διαβάστε επίσης  Βουτιά θανάτου για άνδρα από τον τρίτο όροφο νοσοκομείου 

Σχετικά με την διοίκηση του νοσοκομείου η λοιμωξιολόγος τόνισε: «Η διοίκηση ξέρει πολύ καλά πως είναι η κατάσταση στον πρώτο όροφο του νοσοκομείου και δεν έχει γίνει καμία προσπάθεια επιδιόρθωσης».

«Ο λόγος που βρίσκομαι εδώ είναι ακριβώς επειδή μου ζητήθηκε να μην είμαι εδώ και να μην μιλήσω για το περιστατικό» και συνέχισε η γιατρός ότι «απειλήθηκα ότι η συνάδελφοί μου θα το πληρώσουν».

Πηγή: megatv.com