Ο Παύλος Γερουλάνος ζητά από τον Κώστα Μπακογιάννη να… διώξει την Γκαγκάκη από το Δήμο Αθηναίων!

«Συμπεριφορές όπως η δική της δεν έχουν θέση στην ελληνική κοινωνία», αναφέρει

«Συμπεριφορές όπως η δική της δεν έχουν θέση στην ελληνική κοινωνία», αναφέρει

Με post στην προσωπική του σελίδα στο facebook απευθύνθηκε στον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, ο Παύλος Γερουλάνος.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Αθήνα είσαι εσύ», ανέφερε στη δημοσίευσή του πως: «Τα πράγματα είναι απλά. Η κα Γκαγκάκη δεν μπορεί και δεν θα έπρεπε να παραμείνει στη θέση της, ως ένδειξη κατανόησης ότι συμπεριφορές όπως η δική της στην επίμαχη τηλεοπτική εκπομπή δεν έχουν θέση ούτε στον χώρο ευθύνης της, ούτε στην ελληνική κοινωνία, ενώ, όπως υποστήριζει:

«Είχαμε την ελπίδα πως είτε η κα Γκαγκάκη, προέδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τεχνόπολης, είτε ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Μπακογιάννης, θα αντιλαμβάνονταν την ουσία αλλά και τον συμβολισμό που εμπεριέχει η επίσημη ενασχόληση με τον πολιτισμό της Αθήνας καθώς και τη σημασία του παραδείγματος στο χώρο του πολιτισμού και της πολιτικής, αναλαμβάνοντας με παρρησία και χωρίς τυμπανοκρουσίες τις ευθύνες τους.

Ο κ. Γερουλάνος προέβη στην συγκεκριμένη δημοσίευση λόγω της κατάστασης που επικράτησε στο πλατό της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» όταν αναφέρθηκε το θέμα της… εκτόνωσης ενός νεαρού στην πλάτη φοιτήτριας, στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ.

Θυμίζουμε ότι το ΕΣΡ συνεδριάζει σήμερα εκτάκτως για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ ο παρουσιαστής έχει απολογηθεί δύο φορές για τη συμπεριφορά εκείνου και του πάνελ του, αναφορικά με το σχολιασμό της είδησης.