Ο Σωτήρης Τσιόδρας “εξαφανίστηκε” από την ενημέρωση – Οι δύο λόγοι της διαφωνίας

Ο Σωτήρης Τσιόδρας απουσιάζει από τις ενημερώσει για τον κορονοϊό και αυτή η εξέλιξη προκαλεί ερωτήματα.

Ο Τσιιόδρας εμφανίστηκε τελευταία φορά, δημοσίως, την 1η Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης που έγινε από το υπουργείο Υγείας.

Επισήμως από την κυβέρνηση, σημειώνουν ότι ο Σωτήρης Τσιόδρας παραμένει ενεργός, στην “πρώτη γραμμή” στη μάχη ενάντια στον κορονοϊό.

Σύμφωνα πάντως με ρεπορτάζ του Star, η “εξαφάνιση” του Σωτήρη Τσιόδρα αποδίδεται σε δύο βασικές διαφωνίες που είχε ο λοιμωξιολόγος με την κυβερνητική πολιτική, το τελευταίο διάστημα. Η πρώτη έχει σχέση με το άνοιγμα των σχολείων, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες του σταθμού ο κ. Τσιόδρας επέμενε πως ο μέγιστος αριθμός παιδιών στην τάξη δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 15, ενώ τελικά αποφασίστηκε να είναι 25.

Η δεύτερη διαφωνία αφορά στην πληρότητα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο καθηγητής επέμενε ότι θα έπρεπε να υπάρχουν τα μισά καθίσματα και όλοι οι επιβάτες να είναι καθήμενοι. Ο ίδιος ο λοιμωξιολόγος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φέρεται να αποφάσισε να περάσει στα μετόπισθεν της μάχης, ωστόσο, η απουσία του είναι ιδιαίτερα αισθητή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *