ΟΑΣΘ: “Αλλαγές στα δρομολόγια στον Λαγκαδά, αν δε βελτιωθεί το οδικό δίκτυο”

ΟΑΣΘ

Τι αναφέρει σχετικό έγγραφο- Η απάντηση του δημάρχου

Τι αναφέρει σχετικό έγγραφο- Η απάντηση του δημάρχου

Έγγραφο με το οποίο ενημερώνει ότι εάν δεν επιλυθούν τα σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο του δήμου Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, τότε δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε τροποποίηση της διαδρομής των λεωφορείων του, απέστειλε η διοίκηση του ΟΑΣΘ στη αρμόδια Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, όπως επιβεβαιώσε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού, Σάββας Παναγιωτίδης.

Στο έγγραφο, που απέστειλε η διοίκηση του ΟΑΣΘ, γίνεται λόγος για ιδιαίτερα προβλήματα στο οδόστρωμα που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη οποιαδήποτε στιγμή στα λεωφορεία του οργανισμού που πραγματοποιούν διέλευση από την περιοχή. Το τμήμα, στο οποίο πρέπει άμεσα να αποκατασταθεί το οδόστρωμα αφορά στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης (περιμετρικά του δημοτικού σταδίου και του σταθμαρχείου) και της ανώνυμης οδού εντός της Κριθιάς (από το ύψος του γηπέδου μέχρι την παιδική χαρά), επισημαίνετραι στο σχετικό έγγραφο που απέστειλε η διοίκηση του ΟΑΣΘ.

Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Ο ένας πάνω στον άλλον μέσα στα λεωφορεία (ΦΩΤΟ)

Χαρακτηριστικά τονίζεται, ότι “σε περίπτωση που δεν επιλυθούν τα προβλήματα σε εύλογο χρονικό διάστημα θα επανεξεταστεί η διαδρομή των λεωφορείων, αποκλείοντας τη διέλευση από τη συγκεκριμένη περιοχή, με τις όποιες δυσάρεστες συνέπειες στην εξυπηρέτηση των πολιτών στο δήμο Λαγκαδά”.

Μεταξύ άλλων, επισημαίνεται, ότι στη διάρκεια της κακοκαιρίας που έπληξε τη Θεσσαλονίκη το προηγούμενο διάστημα, τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ είχαν εγκλωβιστεί στην περιοχή του δήμου Λαγκαδά, καθώς δεν υπήρχε καμία μέριμνα για τον αποχιονισμό του οδικού δικτύου και τη διευκόλυνση του συγκοινωνιακού έργου.

Στο μεταξύ, Ο δήμαρχος Λαγκαδά, Γιάννης Καραγιάννης, με δηλώσεις του στο ΑΠΕ – ΜΠΕ υποστήριξε πως “καλά κάνει ο ΟΑΣΘ και ασχολείται με τρύπες σε δρόμους εκτός των οικισμών, αλλά ας λύσει πρώτα τα θέματα με τα λεωφορεία, με τους συμπολίτες μας που περιμένουν για ώρα στις στάσεις και δεν περνάνε τα οχήματα και μετά συζητάμε τα υπόλοιπα”.