ΟΑΣΘ: Λεωφορείο κόπηκε στη μέση εν κινήσει στη Θεσσαλονίκη

Πρέπει να βρεθούν λύσεις

Πρέπει να βρεθούν λύσεις

Τα… απίστευτα περιστατικά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας με λεωφορεία του ΟΑΣΘ σε κακή κατάσταση να θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές τόσο των οδηγών και επιβατών του οργανισμού όσο και των υπολοίπων οδηγών και περαστικών συνεχίζονται. Μετά τα περιστατικά με λεωφορείο να διαλύεται εν κινήσει και άλλο λεωφορείο να κρέμεται στο κενό εντός του αμαξοστασίου της Σταυρούπολης, αυτή τη φορά λεωφορείο του στόλου του ΟΑΣΘ κόπηκε στη μέση ενώ κινούταν στον περιφερειακό μετά από πρόβλημα που παρουσίασε. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η δημοσιογράφος και υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, Σύνθια Ροδάνθη Σάπικα, το σασί του λεωφορείου κόπηκε στη μέση ακινητοποιώντας το όχημα στην Περιφερειακή Οδό!

Διαβάστε επίσης
Πάρε THESη: Πως είναι η κατάσταση στα λεωφορεία της Θεσσαλονίκης την περίοδο του κορονοϊού; (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε την ανάρτηση της δημοσιογράφου:

«Το 821 λεωφορείο είχε δρομολογηθεί στη γραμμή ΒΟΥΛΓΑΡΗ (31). Ο οδηγός διαπίστωσε θορύβους στο “μύλο” και οδήγησε το λεωφορείο για έλεγχο στο Αμαξοστάσιο του Φοίνικα.

Εκεί του είπαν να πάει στο Αμαξοστάσιο της Σταυρούπολης (μέσω περιφερειακού) για περαιτέρω έλεγχο και επισκευή. Στον περιφερειακό, όμως, κόπηκε το σασί στη μέση και ακινητοποιήθηκε το όχημα. Από θαύμα δεν αποκολλήθηκε τελείως και δεν προκάλεσε άλλο ατύχημα. Και φυσικά ευτυχώς που δεν έλαβε χώρα η αποκόλληση έχοντας επιβάτες μέσα!

Η αιτία της αστοχίας ήταν το σάπιο αμάξωμα και η κάκιστη κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει το λεωφορείο λόγω της πλημμελούς συντήρησής του τα τελευταία χρόνια. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους».