ΟΑΣΘ: Πρόεδρος ο Γιώργος Σκόδρας και διευθύνων σύμβουλος ο Γιώργος Σπανός

Στόχος η βελτίωση των συγκοινωνιών

Στόχος η βελτίωση των συγκοινωνιών

Στο επόμενο δίωρο αναμένεται να ανακοινωθεί από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών η νέα διοίκηση του ΟΑΣΘ.  Πρόεδρος αναλαμβάνει ο χημικός μηχανικός κ. Γιώργος Σκόδρας και διευθύνων σύμβουλος το διευθυντικό στέλεχος του ΟΑΣΘ κ. Γιώργος Σπανός.

Η τοποθέτηση Σκόδρα – δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν θα έχει εκτελεστικές αρμοδιότητες – αποφασίστηκε σε δίωρη συνάντηση που είχε εχθές ο κ. Σκόδρας με τον υπουργό κ. Κώστα Καραμανλή και τον υφυπουργό κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη στην Αθήνα. Στο νέο διοικητικό συμβούλιο θα μετέχει ακόμη ο πολιτικός μηχανικός κ. Γιάννης Ρεντζεπέρης μέλος παλαιοτέρων ΔΣ της Εγνατίας Οδού Α.Ε.

Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Στο 50% μειώνεται η πληρότητα στα λεωφορεία

Ο κ. Σκόδρας που στο παρελθόν διετέλεσε επικεφαλής της ΕΥΑΘ Α.Ε αλλά και της Εγνατίας Οδού Α.Ε έχει τη φήμη αποτελεσματικού μάνατζερ και ανθρώπου που φέρνει σε πέρας δύσκολες αποστολές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GR TIMES στόχος της νέας διοίκησης είναι «να φτιάξουμε την υπηρεσία να δουλεύει» καθώς ο ΟΑΣΘ θεωρείται ότι έχει περιέλθει σε κατάσταση αδράνειας και ανεπαρκούς λειτουργίας. Στόχος, επίσης είναι η ανάταξη του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών μέσα στο επόμενο εξάμηνο προκειμένου το ταχύτερο δυνατόν να βελτιωθούν οι συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης. Στο επόμενο βήμα, θα είναι η λήψη αποφάσεων σχετικά με το μέλλον του ΟΑΣΘ.

Πηγή: www.grtimes.gr