Παραμένουν στις θέσεις τους οι Υποστράτηγοι της Θεσσαλονίκης στην ΕΛ.ΑΣ.

Θεσσαλονίκη

Ποιοι αποστρατεύονται

Ποιοι αποστρατεύονται

Στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας παραμένουν οι τρεις Υποστράτηγοι που υπηρετούν στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, οι Μαυρόπουλος, Αϊβαζίδης και Δούβαλης δεν συμπεριλαμβάνονται στους ανώτατους αξιωματικούς που προήχθησαν εν όψει αυτεπάγγελτης αποστρατείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Υποστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος θα παραμείνει στη θέση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης όπου υπηρετεί σήμερα. Ο Υποστράτηγος Αβραάμ Αϊβαζίδης θα παραμείνει στη θέση του Γενικού Επιθεωρητή Κεντρικής Μακεδονίας όπου υπηρετεί σήμερα. Ο Υποστράτηγος Γιώργος Δούβαλης θα παραμείνει επικεφαλής της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης όπου υπηρετεί σήμερα.

Παράλληλα, μετά από πρόταση του Υπουργού και του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κρίθηκε προακτέος στον βαθμό του Αντιστρατήγου, ο υποστράτηγος Παναγιώτης Ντζιοβάρα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα αναλάβει τη θέση του επιτελάρχη του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.

Διαβάστε επίσης
Σέρρες: Βρήκαν στο μαγαζί του λαθραία τσιγάρα και ποτά

Τέλος, εκτός από τους τρεις υποστρατήγους της Θεσσαλονίκης, διατηρητέοι κρίθηκαν και οι κατωτέρω υποστράτηγοι:

Γεώργιος Γιάννινας

Γεώργιος Καστάνης

Παρασκευάς Σανιδάς

Αντώνιος Ρουτζάκης

Γεώργιος Κανέλλος

Πέτρος Τζεφέρης

Ηλίας Κοσσυβάκης

Ιωσήφ Κανακουσάκης

Ελευθέριος Γκαρίλας

Σπυρίδωνας Σκλάβος

Νικόλαος Σπανουδάκης

Ηλίας Μαλεβίτης (Υγειονομικό)

Πηνελόπη Μηνιάτη (Εγκληματολογικών Εργαστηρίων)

Αποστρατεύονται οι υποστράτηγοι: Μενεξίδης Νικόλαος, Κορδολαίμης Παναγιώτης, Βολυράκης Στυλιανός, Κρίκας Δημήτριος και Ψωμάς Γεώργιος.