Πέθανε εν ώρα εργασίας ο κάμεραμαν του ΣΚΑΙ, Σάββας Αϊδινίδης

Σάββας Αϊδινίδης

Είχε καλύψει τους πολέμους σε Γάζα και Ουκρανία

Θλίψη στον δημοσιογραφικό χώρο καθώς το απόγευμα του Σαββάτου “έφυγε” από τη ζωή ο κάμεραμαν του ΣΚΑΙ, Σάββας Αϊδινίδης.

Ο Σάββας Αϊδινίδης, που εργαζόταν ως οπερατέρ στον ΣΚΑI, έχασε τη ζωή του την ώρα που κάλυπτε τον τελικό κυπέλλου ποδοσφαίρου για το πρωτάθλημα Τύπου.

Ο Σάββας Αϊδινίδης είχε καλύψει, μεταξύ άλλων, τον πόλεμο στη Γάζα και τον πόλεμο στην Ουκρανία.

«Η οικογένεια του ΣΚΑΙ θέλουμε να πούμε “καλό ταξίδι” στον Σάββα Αϊδινίδη, τον οπερατέρ μας, που χθες το απόγευμα έφυγε από τη ζωή. Να ξέρετε ότι είμαστε φίλοι με αυτούς τους ανθρώπους, είναι η μισή δουλειά μας. Καλό ταξίδι και συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στα παιδιά του», είπε αρχικά ο Ισίδωρος Φίκαρης.

Διαβάστε επίσης  Ντέμη Γεωργίου: Ξέσπασε σε κλάματα στενή της φίλη - "Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ότι δεν θα ξαναδούμε το πρόσωπό της" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας ανέφερε: «Ένας πολύ καλός επαγγελματίας, πολύ φιλότιμος. Είχε καλύψει τον πόλεμο στην Ουκρανία και στο Ισραήλ. Ο Σάββας ήταν πάντα με ένα χαμόγελο, τον αγαπούσαμε πολύ. Εγώ είμαι τρία χρόνια στον ΣΚΑΙ και είχαμε κάνει πολλά θέματα μαζί. Πάντα έδινε κουράγιο στους δημοσιογράφους, δεν δημιουργούσε προβλήματα. Κρίμα, είναι άδικο πολύ!».