Ποια είναι τα ερωτηματικά για την ταυτότητα των οστών που βρέθηκαν στον Πηνειό

Ανήκουν στη Βάσω Κουκουνασούλη – Σιλεβίστα ή όχι;

Ανήκουν στη Βάσω Κουκουνασούλη – Σιλεβίστα ή όχι;

Μυστήριο καλύπτει την ανεύρεση κρανίου ανθρώπινου σώματος και οστών το μεσημέρι της Τρίτης κοντά στο Φράγμα της Γυρτώνης, στον Πηνειό ποταμό.

Δίπλα στα οστά βρέθηκαν επίσης ένα γυναικείο παπούτσι και υπολείμματα ρούχων γεγονός που κάνει τις αρχές να εκτιμούν με βεβαιότητα πως τα ευρήματα ανήκουν σε γυναίκα. Ωστόσο το μυστήριο θα αργήσει να διαλευκανθεί καθώς θα χρειαστεί να γίνει τεστ DNA για να διαπιστωθεί η ταυτότητα του πτώματος.

Η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας Ρουμπίνη Λεονταρή έλαβε δείγματα DNA από τα οστά και το κρανίο τα οποία θα σταλούν για εξέταση προκειμένου να αποκαλυφθεί σε ποιον ανήκουν. Μια διαδικασία που είναι χρονοβόρα.

Διαβάστε επίσης
Θρίλερ στην Κρήτη: Μαχαίρωσε τη μητέρα και την αδελφή του

Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή εξετάζουν την πιθανότητα τα ευρήματα -που πιθανολογείται ότι ανήκουν σε γυναίκα- να ανήκουν στην Βάσω Κουκουνασούλη – Σιλεβίστα, η οποία αναζητείται την Κυριακή των Αποκριών από το πατρικό της σπίτι στη Λάρισα. Η κατάσταση των οστών φαίνεται να είναι σε προχωρημένη σήψη κάτι πιθανόν να μην συμπίπτει με το χρόνο εξαφάνισης της 59χρονης.

Αν δεν έχουν σχέση τα ευρήματα με την 59χρονη, που είναι πιθανό, τότε ξεκινούν τα σημαντικά ερωτηματικά για τις αρχές. Πλην της εξαφάνισης της Βάσως Κουκουνασούλη – Σιλεβίστα στην περιοχή τα τελευταία χρόνια δεν είχαμε -σύμφωνα με αστυνομικές πηγές- εξαφάνιση άλλης γυναίκας.

Πηγή: larissanet.gr