Ποδοσφαιριστής κατέρρευσε στο γήπεδο – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

ποδοσφαιριστές σύλληψη ΑΕ Ευόσμου

Έγινε στη Λάρισα

Έγινε στη Λάρισα

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στο γήπεδο στη Λάρισα.

Ο νεαρός κατέρρευσε στο γήπεδο το μεσημέρι του Σαββάτου (8/2) και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, στο οποίο νοσηλεύεται στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία».

Αν και οι θεράποντες γιατροί δεν έχουν αποφανθεί για τα αίτια της κατάρρευσης και δεν έχουν καταλήξει στην τελική τους διάγνωση, δεν είναι λίγοι όσοι μιλούν για τη νοσηλεία του νεαρού ποδοσφαιρι­στή στο πρόσφατο παρελθόν εξαιτίας λεπτοσπείρωσης, πρόβλημα που κλήθηκαν να διερευνήσουν οι υγειονομικές υπηρεσίες της Περι­φέρειας Θεσσαλίας.

Η κατάρρευση του 24χρονου πο­δοσφαιριστή, που καθόταν στον πάγκο μετά από μακρά αποχή από τις προπονήσεις, σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι του προ­ηγούμενου Σαββάτου στο δεύτερο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνα» πριν ξεκινήσει ποδοσφαιρικος αγώνας για την Α1 τοπική κατηγορία.

Διαβάστε επίσης
Λάρισα: Εκρυβε τη σοδειά από τη... μίνι χασισοφυτεία σε βάζα

Ο νεαρός σύμφωνα με μαρτυρίες, αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμη­σε με αποτέλεσμα να κληθεί άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και να με­ταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νο­σοκομείο, όπου κρίθηκε αναγκαία η άμεση νοσηλεία του στην Κλινική Εντατικής θεραπείας.

Ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε νοσηλευτεί στην ίδια κλι­νική και τον προηγούμενο Νοέμ­βριο αντιμετωπίζοντας πρόβλημα λεπτοσπείρωσης, πρόβλημα για το οποίο είχε ενημερωθεί και ο Εθνκός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας, ο οποίος ζήτησε από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και τους ελεγκτές δημόσιας υγείας της Περιφέρει Θεσσαλίας να κάνουν αυτοψία και να ελέγξουν τις συνθήκες υγιεινής στους χώρους όπου κινείται ο ποδοσφαιριστής.

Πηγή: onlarissa.gr