Πρόεδρος Αστυνομικών Θεσσαλονίκης: «Αυτοί που μιλάνε για υπέρμετρη βία, στις Πρέσπες έλεγαν ότι κάνουμε τη δουλειά μας»

Δήλωσε ακόμη ότι όποιος αστυνομικός υπερβαίνει τα όρια, τιμωρείται

Δήλωσε ακόμη ότι όποιος αστυνομικός υπερβαίνει τα όρια, τιμωρείται

«Ράβε-ξήλωνε» χαρακτήρισε το βιντεάκι που έκανε το γύρο του ίντερνετ με τους αστυνομικούς να τραβούν το εσώρουχο διαδηλωτή ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Τσαϊρίδης.

Αναλυτικά, όπως είπε στον Focus FM:

«Πολλοί από αυτούς, που μιλάνε σήμερα για υπέρμετρη βία, είναι οι ίδιοι, που στις Πρέσπες έλεγαν, ότι η αστυνομία έκανε τη δουλειά της. Εμείς πάντα κάνουμε τη δουλειά μας, όποιον και αν έχουμε απέναντί μας».

Ακόμη ανέφερε, ότι: «Ο κ.Χρυσοχοίδης, ο οποίος είπε πως είναι ψέματα η ακραία βία, δεν πιστεύω ότι μας κάλυψε. Πρέπει να αποφασίσουμε επιτέλους τι αστυνομία θέλουμε και το αν μας εκπροσωπούν οι μολότοφ, τα καμένα μαγαζιά και αυτοκίνητα και οι τραυματίες ή εάν μας εκπροσωπεί αυτό που έγινε για πρώτη φορά, Να μην γίνεται ουσιαστικά κάτι, ούτε στον Γρηγορόπουλο, ούτε και στην 17 Νοέμβρη. Υπήρχε σωστός σχεδιασμός».

Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησε με καραμπίνα τη γειτόνισσά του

Όσον αφορά το βίντεο, που έχει γίνει viral με έναν αστυνομικό να τραβάει από το εσώρουχο διαδηλωτή, ο κ.Τσαϊρίδης μίλησε για «Βιντεάκι ράβε- ξήλωνε», ενώ συνέχισε λέγοντας ότι: «απομονώνουν μία εικόνα χωρίς να ξέρουν τι έχει προηγηθεί. Εμείς σε αυτές τις καταστάσεις ζούμε έναν πραγματικό πόλεμο και φτάνουμε σε σημείο να λέμε και τι έγινε αν κάποιος κουβαλάει μολότοφ. Παρόλα αυτά, αν υπάρχει αστυνομικός ο οποίος υπερβαίνει τα όρια να είστε σίγουροι πως τιμωρείται. Η αστυνομία κάνει πάντα την δουλειά της ασχέτως με ποιον έχει απέναντι της», συμπλήρωσε.