Πτολεμαΐδα: Με τα ζάρια στο χέρι τους έπιασε η αστυνομία

astynomia prosagogi astynomi

Απίστευτα πράγματα στην Πτολεμαΐδα.

Οι αστυνομικοί τους βρήκαν να παίζουν ζάρια σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι με τσόχα, που βρίσκονταν εντός του καταστήματος.

Συνολικά 12 άτομα συνέλαβαν χθες το βράδυ σε αιφνιδιαστικούς ελέγχους για παράνομο τζόγο αστυνομικοί των τμημάτων Κοζάνης και Εορδαίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, χθες το βράδυ σε έλεγχο καφέ μπαρ στην Πτολεμαΐδα  συνελήφθησαν συνολικά τέσσερα άτομα, για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων. Συγκεκριμένα, κατελήφθη 60χρονος, ο οποίος λειτουργούσε το κατάστημα ως προσωρινά υπεύθυνος, να συμμετέχει, αλλά και να επιτρέπει σε ακόμη δύο άνδρες, ηλικίας 27 και 48 ετών, τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου «κύβοι – ζάρια», σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι με τσόχα, που βρίσκονταν εντός του καταστήματος, τροποποιώντας με τον τρόπο αυτό ουσιωδώς την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας και μετατρέποντας το κατάστημα σε καζίνο.

Επίσης, συνελήφθη και 50χρονος, ο οποίος κατελήφθη να εκτελεί χρέη τσιλιαδόρου, προκειμένου να ενημερώνει τους ανωτέρω παίχτες σε περίπτωση διενέργειας αστυνομικού ελέγχου.

Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται για να συλληφθεί στα πλαίσια του αυτοφώρου. Συνολικά κατασχέθηκαν 580 μάρκες, -2- ζάρια και χρηματικό ποσό.

Διαβάστε επίσης
Σοκαριστικό βίντεο: Αστυνομικοί πυροβόλησαν Αφροαμερικανό που κρατούσε μαχαίρι

Σε αντίστοιχο έλεγχο που έγινε στην Κοζάνη συνελήφθησαν συνολικά οχτώ άτομα, για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων. Ειδικότερα, 55χρονος λειτουργούσε το κατάστημα ως προσωρινά υπεύθυνος και επέτρεπε τη διενέργεια του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου «φρουτάκια» σε επτά θαμώνες του καταστήματος, ηλικίας από 37 έως 68 ετών, με ηλεκτρονικούς υπολογιστές που ήταν εγκατεστημένοι σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος. Οι συγκεκριμένοι υπολογιστές ήταν συνδεδεμένοι με κεντρική μονάδα υπολογιστή που βρισκόταν στο μπαρ του καταστήματος ως server, τον οποίο χειρίζονταν ο 55χρονος προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος. Ο 53χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης του καταστήματος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται για να συλληφθεί στα πλαίσια του αυτοφώρου, ενώ κατασχέθηκαν συνολικά 13 ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

Προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Ασφάλειας Κοζάνης και Εορδαίας, αντίστοιχα, ενώ οι συλληφθέντες με τις σχηματισθείσες σε βάρος τους δικογραφίες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

*Eικόνα Αρχείου