Σε… αποσύνθεση το Παλατάκι στην Καλαμαριά, πρόταση για ανάπλαση του

Να γίνει ξανά επισκέψιμο

Να γίνει ξανά επισκέψιμο

Την ανάπλαση του κυβερνείου, με λίγα  λόγια το Παλατάκι στην Καλαμαριά μέσω της ένταξης του στην δράση ανάπλασης του Πρώην Βασιλικού Κτήματος Τατοϊου, προτείνει με επιστολή του στην Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κα. Λίνα Μενδώνη, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ κ. Στράτος Σιμόπουλος. «Πρόκειται για ένα εμβληματικό κτίριο, το οποίο μαζί με τον πανέμορφο περιβάλλοντα χώρο του, όπως θα δείτε και από τις επισυναπτόμενες φωτογραφίες, στην κυριολεξία ρημάζουν», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Σιμόπουλος.


Αναλυτικά η επιστολή:

«Κυρία Υπουργέ,

Διαβάστε επίσης  Σοβαρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη - Πατίνι συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στην Καλαμαριά

Παρακαλώ θερμά, ως συντονίστρια του έργου της ανάπλασης του Πρώην Βασιλικού Κτήματος Τατοϊου, να εξετάσετε τη δυνατότητα να ενταχθεί στη δράση αυτή και η ανάπλαση του Κυβερνείου (Παλατάκι) στην Καλαμαριά.

Πρόκειται για ένα εμβληματικό κτίριο, το οποίο μαζί με τον πανέμορφο περιβάλλοντα χώρο του, όπως θα δείτε και από τις επισυναπτόμενες φωτογραφίες, στην κυριολεξία ρημάζουν.

Είμαι σίγουρος ότι θα καταβάλλετε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να αποδοθεί στους Θεσσαλονικείς ανακαινισμένο, επισκέψιμο και με εξασφαλισμένους τους πόρους για τη συντήρηση και τη λειτουργία του»