Σήμερα η εθελοντική αιμοδοσία στη ΧΑΝΘ

δήμος Ωραιοκάστρου αιμοδοσία

Η αιμοδοσία θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί

Η αιμοδοσία θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί

“Η Χ.Α.Ν.Θ. και μαζί της όλη η πόλη γιορτάζει τη ζωή με μια μέρα προσφοράς και αλληλεγγύης και σας καλεί να βάλετε το δικό σας…καλάθι προσφέροντας το πολυτιμότερο δώρο ζωής: ΑΙΜΑ!”., αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.Η φετινή εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιείται με τη συνδρομή του Κέντρου Αίματος Π.Γ.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ, είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν οι κοινωνικοί φορείς της Θεσσαλονίκης: Πηγή Ζωής, Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών, Αχτίδα, Καλλιπάτειρα, Θερμαϊδες, Σύλλογος Φίλων Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Επίσης την εκδήλωση υποστηρίζουν κοινωνικοί και πολιτιστικοί φορείς της πόλης: Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Α.Π.Θ., CatWalk, Nouvelle Amicale, Ελληνική Εταιρία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού – Παράρτημα Θεσσαλονίκης, Αρωγή Θεσσαλονίκης – Ομάδα Εθελοντών Πολιτών.

Η εθελοντική αιμοδοσία της ΧΑΝΘ τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης, του Δήμου Καλαμαριάς, του Δήμου Πυλαίας- Χορτιάτη και του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας.