Σοκ: Ενοχος 81χρονος για ασέλγεια σε βάρος 8χρονου αγοριού

δάσκαλο αγγλικών κατηγορίες Χανιά κατηγορίες

Δεν μπόρεσε να εξοφλήσει την χρηματική ποινή του

Ένοχος κρίθηκε ο 81χρονος που κατηγορούνταν πως το 2017 ασέλγησε σε βάρος 8χρονου στο Βόλο, καθώς δεν έπεισε με την απολογία του.

Ο συνταξιούχος κατηγορείται πως στις 18 Ιουλίου 2017 σε χωριό έξω από τον Βόλο, προχώρησε σε ασέλγεια σε βάρος 8χρονου αγοριού με τον οποίο «πήγε μαζί στην κρεβατοκάμαρα της οικίας του, τον έβαλε να ξαπλώσει στο κρεβάτι, κλείδωσε την πόρτα του δωματίου» και προχώρησε σε ασελγείς πράξεις οι οποίες περιγράφονται αναλυτικά στο κατηγορητήριο.

«Δεν τους έδωσα την περιουσία γι’ αυτό με κατηγορούν, η γιαγιά και η μαμά βάλανε το παιδί να πει ψέματα» τόνισε στην απολογία του ο 81χρονος, ισχυρισμό που αποδόμησε στην αγόρευσή του ο εισαγγελέας της έδρας και διευθύνων την Εισαγγελία Εφετών, απαντώντας στο ερώτημα, αν πρόκειται για σκηνοθεσία που έχει εξυφάνει η οικογένεια του 8χρονου ή όλα συνέβησαν όπως τα περιγράφει ο ανήλικος.

Ο 81χρονος διανυκτέρευσε ωστόσο ως κρατούμενος στα κρατητήρια του Τμήματος Μεταγωγών Λάρισας, αφού χθες δεν είχε χρήματα για να εξοφλήσει την ποινή φυλάκισης 4 ετών που του επέβαλε το Δικαστήριο, μετατρέποντάς την σε χρηματική ποινή.

Διαβάστε επίσης  Τραγωδία στα Τέμπη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο μόνιμος σταθμάρχης Λάρισας

Κάτι που ενδεχομένως να συμβεί και σήμερα, αφού πρώτα ο συνήγορός του κινήσει την προβλεπόμενη διαδικασία για να εξοφλήσει ο 81χρονος την ποινή του, έστω με δόσεις.

Πηγή: onlarissa.gr