Σοκ προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Σούζαν Ίτον

Τι λέει ο δράστης

Τι λέει ο δράστης

Αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της Αμερικανίδας Βιολόγου, Σούζαν Ίτον, στην Κρήτη τον περασμένο Ιούλιο, όπως αυτές αναφέρονται σε απόσπασμα της απολογίας του 27χρονου καθ’ ομολογίαν δολοφόνου, Γιάννη Παρασκάκη.

Μεταξύ άλλων, ο βιαστής και φονιάς, που είναι και πατέρας δύο παιδιών, υποστηρίζει πως βρισκόταν σε ερωτική υπερένταση και αποζητούσε να κάνει σεξ με κάθε τρόπο, έστω και με βίαιο τρόπο, με την άτυχη Αμερικανίδα επιστήμονα να βρίσκεται στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.

«Κυριεύτηκα από σκοτεινές δυνάμεις. Μια ανώτερη δύναμη με ώθησε να ακολουθήσω την 60χρονη» καταθέτει ο κατηγορούμενος, σοκάροντας. Στο ίδιο απόσπασμα, ο άνδρας, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος στο σωφρονιστικό κατάστημα Τρίπολης, «ζητάει συγγνώμη για την πράξη του και ομολογεί ότι εκείνος σκότωσε τη βιολόγο που είχε εξαφανιστεί στο Κολυμπάρι».

«Τη 2α Ιουλίου 2019 και ώρα 11 με το αυτοκίνητό του πήγε στην περιοχή του Ταυρωνίτη για κάποιες εργασίες και συγκεκριμένα να κόψει ξύλα για κάποια κλουβιά που είχε για τα πουλιά. Ήταν μόνος του στο αυτοκίνητο και στην περιοχή κάθισε δύο ώρες» αναφέρεται σε ένα σημείο της απολογίας του, ενώ σε άλλο σημειώνεται: «Περί ώρα 3 το μεσημέρι επιβιβάστηκε εκ νέου στο όχημά του για να πάει μία βόλτα προς το Κολυμπάρι.

Κάποια στιγμή στη διαδρομή, μόλις πέρασε το εικονοστάσι το οποίο βρισκόταν από τη μεριά της θάλασσας… είδε μία γυναίκα η οποία κατευθυνόταν και αυτή προς Αφράτα. Η γυναίκα αυτή έκανε γρήγορο περπάτημα και φορούσε μαύρο σορτσάκι αθλητικό και ροζ μπουστάκι. Εκείνος πήγαινε στον δρόμο με πολύ χαμηλή ταχύτητα και την είδε να στρίβει αριστερά και να ανεβαίνει στο δρομάκι που οδηγεί στο μνημείο Ευελπίδων…

Χωρίς να καταλάβει το γιατί, έστριψε το τιμόνι του αυτοκινήτου προς τη γυναίκα και τη χτύπησε… Τη συγκεκριμένη περίοδο βρισκόταν σε μία ερωτική υπερένταση και ήθελε να προβεί σε σεξουαλική πράξη με άγνωστη, ακόμα και με βίαιο τρόπο, και για αυτό ασέλγησε τρεις φορές σε βάρος της».

Πηγή: www.ethnos.gr