Σοκαριστική στιγμή – Εξερράγη ηλεκτρονικό τσιγάρο στα χέρια του (ΒΙΝΤΕΟ)

Την ώρα που βρισκόταν σε ταβέρνα της Εύβοιας

Την ώρα που βρισκόταν σε ταβέρνα της Εύβοιας

Μια δυσάρεστη στιγμή έζησε ένας 35χρονος την ώρα που βρισκόταν σε ψαροταβέρνα στην παραλία της Χαλκίδας.

Ο νεαρός Χαλκιδέος έζησε τον απόλυτο τρόμο όταν το ηλεκτρονικό τσιγάρο εξερράγη στα χέρια του με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με εγκαύματα αρχικά στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και από κει στο ΚΑΤ.

Στο EviaZoom.gr μιλάει αποκλειστικά ο πατέρας του 35χρονου και ιδιοκτήτης της ψαροταβέρνας, Γιάννης Ρεματάς για τα όσα εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια του στις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής δείχνοντας στη κάμερα και το ηλεκτρονικό τσιγάρο που «έσκασε» στα χέρια του γιου του.

«Εκεί που το πήρε στα χέρια του εξερράγη και έσκασε σαν χειροβομβίδα με λάμψη και γέμισε καπνό ο κόσμος εδώ πέρα. Έπαθε έγκαυμα στο χέρι του κάηκε φοβερά. Φύγαμε αμέσως, πήγαμε στο Νοσοκομείο εδώ πέρα, του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και μας έστειλαν να πάμε στο ΚΑΤ. Εκεί είναι πιο ειδικοί. Πήγαμε εκεί πέρα και διαπιστώθηκε ότι έχει αρκετό έγκαυμα. Τον περιποιήθηκαν κλπ. Είχε κόσμο εκείνη την ώρα το μαγαζί νόμιζαν ότι ρίχναμε βεγγαλικό για το Πάσχα. Βλέπετε πως είναι (σ.σ. δείχνει το ηλεκτρονικό τσιγάρο) λες και είναι μπαρουταποθήκη.

Παραλίγο θα τυφλωνόταν αν το είχε στο στόμα, θα τυφλωνόταν για όλη του την ζωή, δεν θα έβλεπε, το διανοείστε αυτό που σας λέω; Να προσέχουν όσοι καπνίζουν ηλεκτρονικό τσιγάρο και να έχουν το νου τους. Πάνω στην ατυχία του ήταν τυχερός που δεν έμεινε τυφλός για όλη του την ζωή. Αν το είχε στο στόμα δεν θα έβλεπε σήμερα…», τόνισε ο Γιάννης Ρεματάς.