Σοκαριστικό βίντεο με στοιβαγμένες σορούς στο νοσοκομείο της Ουχάν

κορονοϊός Κίνα κορονοϊού φάρμακο

Από τον κορονοϊό

Από τον κορονοϊό

Nέο σοκαριστικό βίντεο κάνει τον γύρο του Twitter και προκαλεί σοκ. Το βίντεο φαίνεται πως τράβηξε ένας δημοσιογράφος μέσα στο νοσοκομείο της Ουχάν όπου βρίσκονται οι ασθενείς με κορονοϊό.

Ο δημοσιογράφος εισήλθε «ινκόγκνιτο» στο νοσοκομείο όπου και τράβηξε συγκλονιστικές εικόνες με σορούς ανθρώπων που φαίνεται να πέθαναν από τον κορονoϊό.

Στο βίντεο φαίνεται επίσης και η κατάσταση που επικρατεί μέσα στο νοσοκομείο όπου τόσο οι ασθενείς όσο και οι γιατροί είναι σε πανικό.

Το βίντεο σοκ

https://twitter.com/DarrenPlymouth/status/1223647176070508550?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1223647176070508550&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.in.gr%2F2020%2F02%2F04%2Fworld%2Fkoronaios-neo-sokaristiko-vinteo-stoivagmena-ptomata-sto-nosokomeio-ouxan%2F

Την ίδια ώρα ένας γιατρός στην Ουχάν που νοσεί από κοροναϊό αποκάλυψε πως είχε προειδοποιήσει για τον φονικό ιό, αλλά είχαν προσπαθήσει τότε να του κλείσουν το στόμα.

Όπως αναφέρει ο Λι γνώριζε από τις 30 Δεκεμβρίου για τον κορονοϊό στην Γουχάν αλλά οι αρχές στην Κίνα προσπάθησαν να τον φιμώσουν.

Ήταν 30 Δεκεμβρίου όταν ο νεαρός γιατρός Li Wenliang, έγραψε σε ομάδα αποφοίτων στο δημοφιλές στην Κίνα WeChat: «Επτά ασθενείς από μια τοπική ψαραγορά διαγνώσθηκαν με μια πάθηση που έμοιαζε με τον SARS και είχαν μπει σε καραντίνα στο νοσοκομείο που εργαζόταν».

Ο Li είπε μάλιστα ότι σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων που είχε δει, οι ασθενείς είχαν προσβληθεί από έναν κοροναϊό. «Ήθελα μόνο να πω στους συμφοιτητές μου να είναι προσεκτικοί», είπε.

Ωστόσο φαίνεται πως η θέληση του να προειδοποιήσει τους γύρω του βγήκε σε κακό. Ο γιατρός λίγες ώρες μετά κατηγορήθηκε για διασπορά ψευδών ειδήσεων από την αστυνομία της Ουχάν.

Πηγή: in.gr