Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Συγκινητική η ανάρτηση του Τσιτσιπά για τα θύματα

Τσιτσιπάς

Τόνισε την σημασία των μέτρων ασφαλείας

Το δικό του μήνυμα για την ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε χθες (28/2) το βράδυ στα Τέμπη έστειλε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας στάθηκε στον πόνο όσων έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους ενώ τόνισε στην σημασία των μέτρων ασφαλείας.

Η ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά:

«Αγαπημένοι μου Έλληνες ακόλουθοι, σήμερα ξυπνήσαμε με τα τραγικά νέα για τη σύγκρουση των τρένων που μας άφησε όλους σοκαρισμένους και στεναχωρημένους. Η καρδιά μας πονάει για τις οικογένειες που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα σε αυτή τη φρικτή τραγωδία. Στέλνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια σε αυτούς και στεκόμαστε στο πλευρό τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Η απώλεια ανθρωπίνων ζωών δεν είναι ποτέ κάτι που μπορείς να κατανοήσεις και να αποδεχτείς με ευκολία και είναι ακόμα πιο επώδυνο όταν συμβαίνει στην ίδια σου τη χώρα. Σε τέτοιες στιγμές πρέπει να ενωθούμε ως έθνος και να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλο.

Καθώς θρηνούμε για τις απώλειες, ας αφιερώσουμε ένα λεπτό να αναλογιστούμε τη σημασία των μέτρων ασφαλείας και των κανονισμών. Σήμερα, στεκόμαστε μαζί ως έθνος, ενωμένοι στο πένθος και αποφασισμένοι να στηρίξουμε ο ένας τον άλλο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ας τιμήσουμε τις αναμνήσεις εκείνων που χάθηκαν με το να σταθούμε μαζί με αγάπη, συμπόνια και δύναμη».

Διαβάστε επίσης  Απόστολος Τσιτσιπάς για τον Στέφανο: «Δεν νομίζω ότι έκανε κάτι κακό, δεν μίλησε άσχημα στη μητέρα του»