Σύμη: Bρέθηκε νεκρός ο παρουσιαστής του BBC (BINTEO)

Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση του γνωστού παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ, στη Σύμη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παρουσιαστής του BBC που αγνοoούνταν για πέμπτη μέρα βρέθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί στη Σύμη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, σκάφος φαίνεται να εντόπισε ένα άτομο δίπλα σε φράχτη κοντά στην παραλία της Αγίας Μαρίνας. Την είδηση επιβεβαιώνει και η ΕΛ.ΑΣ., δυνάμεις της οποίας σπεύδουν στο σημείο.

Πιο συγκεκριμένα, ο δήμαρχος της Σύμης, Λευτέρης Παπακαλοδούκας, είχε μπει σε σκάφος μαζί με δημοσιογράφους, για να τους δείξει τα επικίνδυνα σημεία. Εκεί, οι κάμερες εντόπισαν τη σορό του 67χρονου παρουσιαστή, καθώς τραβούσαν βίντεο και πλάνα από την περιοχή.

Ακόμη δεν έχει ταυτοποιηθεί αν πρόκειται για τον ίδιο, ωστόσο σύμφωνα με την εκπρόσωπο της Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου, που μίλησε στην τηλεόραση του Οpen, ταιριάζουν τόσο η περιγραφή των ρούχων του, όσο και το ρολόι του.

Ο 67χρονος βρέθηκε σε σημείο όπου είχαν επικεντρωθεί οι έρευνες.Τα ίχνη του Δρ Μόσλεϊ είχαν χαθεί από την περασμένη Τετάρτη, με τις επίγειες και εναέριες έρευνες να έχουν επεκταθεί σε όλο το νησί, αφού δεν απέφερε αποτέλεσμα η σάρωση της ευρύτερης περιοχής της παραλίας Αγιος Νικόλαος.

Για τελευταία φορά εθεάθη να φεύγει από τη συγκεκριμένη παραλία στις 13:30 την περασμένη Τετάρτη, όταν πιστεύεται ότι κατευθυνόταν στο παραλιακό μονοπάτι πίσω στο κοντινό Πέδι.

Ο Μάικλ Μόσλει παραθέριζε στο νησί της Σύμης και η τύχη του αγνοούνταν από το βράδυ της Τετάρτης 5 Ιουνίου. Ο 67χρονος είχε πάει για μπάνιο και επέστρεφε με τα πόδια από δυσπρόσιτη παραλία.

Ηταν διάσημος στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εκτός από τις εκπομπές και τα ντοκιμαντέρ ήταν αυτός που εφηύρε τη διαλειμματική νηστεία 5:2 αρκετά διαδεδομένη στη Βρετανία. Ήταν τακτικός συνεργάτης στην «ναυαρχίδα» της πρωινής ζώνης του ITV “This Morning” αλλά και σε άλλες εκπομπές του BBC.